dinsdag 13 april 2010

Kerst 12

Gisteravond had Tineke bij Yahoo een Sketch-On-Line. Daar kon ik niet aan meedoen omdat ik zelf aan het keramiekles geven was op dat moment, daarom heb ik hem vanmiddag zitten maken. Ik ben zelf heel tevreden over dit kerstkaartje. Het prachtige papier is van Websters Pages, echt een favoriet merk van mij hoor! Je kunt er zulke prachtige vintagekaarten mee maken en dat is toch echt wel mijn ding!!! Het enige jammers is dat het kant iets naar beneden trekt, maar ach, echt hinderlijk is dat nou ook weer niet!

Ik heb een aantal reacties gekregen dat ik wel erg vlot ben met mijn kerstkaarten, maar ik heb me ingeschreven bij de club van Tiets om iedere maand 4 kerstkaarten te maken en in december 6. Dat betekent dus dat je aan het einde van het jaar 50 kaarten hebt. Dus lekker geen gestress in november/december dat je nog zoveel kerstkaarten moet maken! Maar zoals jullie in de titel kunnen zien is dit de 12e en dat betekent dat ik aan de 4 kaarten voor april nog moet gaan beginnen...

Ook wil ik jullie bij deze even bedanken voor alle lieve en troostende woorden die ik in reacties mocht ontvangen op de post van gisteren. Dat doet me echt goed. Dit blijft een moeilijke tijd en dan is het fijn te weten dat er zoveel mensen zijn die meeleven. Dikke knuffel voor jullie allemaal.

Lieve groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Het is een schitterende kerstkaart Annemiek. En je kunt er nooit te vroeg mee zijn hoor.
  Ik doe mee op clubs aan 2 kk per maand maar loop er nu nog 1 achter. En juist vanmiddag ben ik aan weer een kk begonnen. Ideaal hoor als er al een hoop klaar zijn.

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annemiek,

  Prachtige kk geworden!!
  Aan het einde van het jaar is het lekker als je al wat kk hebt, maar nu....ik moet me soms er echt toe zetten om te beginnen:(

  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annemiek je kaart is schitterend, ben der helemaal weg van.
  Gaaf papier, super moooie LO.
  En de kerstkaartjes kunnen maar klaar liggen hé.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een schitterende kerstkaart.
  Ik maak ze ook het hele jaar door hoor, ik probeer iedere week een kerstkaart te maken en dat lukt me aardig.
  Aan het eind van het jaar geen gestress.

  Groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow wat een leuke kerstkaart is het ook geworden, gaaf papier! ( wel wat laten liggen he!-))
  Mallen enz. neem ik morgen mee, komt goed!

  groetjes Elma

  BeantwoordenVerwijderen