maandag 5 april 2010

Indianchief en lammetjes

Deze indianchief heb ik ook in opdracht geschilderd, voor de andere buurman en ook vriend van ons. En ook dit vond ik leuk om te doen, want zelf zet ik ook geen indiaan neer. Ook over deze ben ik tevreden, hij is erg goed gelukt.

Deze lammetjes zijn wel van mij en ieder voorjaar haal ik ze weer tevoorschijn en komen ze in mijn vensterbank/etalage te liggen van mijn hobbykamer. Voor de foto mochten ze even naar buiten, maar helaas kunnen ze daar niet blijven. Ik heb wel vaker eens wat buiten gehangen/gezet en het wordt gewoon gejat. Het is zelfs zo dat ik met kerst 2 jaar geleden een krans met lampjes aan de buitenkant van de voordeur had hangen. Had ja, want tijdens het kerstdiner knipperden ineens de lampen, heel raar. Bij het weggaan van de visite merkten we waarom de lampen raar hadden gedaan. Iemand had dus gewoon de stroomdraden van de krans doorgeknipt en het ophanglint en had de krans meegenomen!!!
Ik heb naast de voordeur ook een paneel hangen, beplakt met servetten en 'welkom' erop. Voor ieder seizoen heb ik een andere. Oswin heeft die met een grote plug en schroef aan de muur gehangen. En toch is er daar afgelopen herfst ook één van de muur gerukt.
Maar ja, de lammetjes staan in mijn vensterbank en kijken gezellig naar buiten. Regelmatig wordt er door voorbijgangers naar gewezen, het wordt dus leuk gevonden!

1 opmerking:

  1. Tsjonge, wat heb jij veel gemaakt zeg en wat MOOI.
    Ongelofelijk he, dat er mensen zijn die niet met hun handen van andermans spullen af kunnen blijven. Heel verstandig dat de lammetjes nu gezellig binnen staan in de vensterbank. Ze zijn net echt.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen