zaterdag 10 april 2010

Beterschap

Kaartje gemaakt met een oude Mojo-sketch. Mijn nieuwe rozenstempel van Magnolia gebruikt en mijn nieuwe papier van GCD. In Den Bosch had ik kaartkarton gekocht met linnenstructuur, maar thuis bleek dat het een satijnglans had. Niet altijd even toepasselijk om te gebruiken dus. Maar het papier van GCD heeft die glans ook en ik heb dus de gok gewaagd om op het kaartkarton te stempelen en te distressen. De inkt droogt niet snel op het papier door de glans, maar even boven het broodrooster (ik heb geen heattool) en het wordt ook droog. Distressen op het papier ging heel erg goed, bleef ook helemaal niet nat, en dat had ik dus weer wel verwacht! Ook nu weer komen de kleuren helaas niet zo bij elkaar op de foto als in het echt. In het echt ben ik wel tevreden over de kaart, als ik hem hier zo zie dus niet!

Groetjes en een fijne dag,

Annemiek

6 opmerkingen:

 1. hoi Annemiek wat een beeldschone kaart. Wat is het magnolia papier toch mooi.
  Een fijn weekend.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow hij is prachtig.
  Groetjes Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annemiek,

  Wat een mooie kaart heb je weer zeg. Prachtig papier heb je gebruikt en als ie in het echt NOG mooier is dan hier op de foto dan is ie helemaal superrrr. Leuk hoe je de stempel van Magnolia hebt gebruikt (had m niet herkend) met mooie bruintinten.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig...mooi papier hè?
  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat mooi.
  Ik had van de week toevaliig ook de rozen geprobeert in bruintinten in te kleuren, maar dat was niet gelukt en het verdween in de prullenbak.
  Bij jou is het erg mooi geworden, knap hoor.
  Ik ga het toch ook maar weer oefenen.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In één woord SCHITTEREND !!!!!!!!!

  Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen