woensdag 16 september 2009

Vandaag is de trouwdag...

...van mijn nichtje Evelien en haar Kevin. Aangezien ze nu toch niet meer achter de computer zitten ga ik vast het eerste laten zien wat ik voor ze heb gemaakt. Hierboven de trouwkaart. Het afdrukje wat ik heb gekregen was onder voorwaarde dat ik het niet zou laten zien op mijn blog. En dus heb ik de afbeelding even netjes afgedekt, want ik wilde deze zo ontzettend graag hebben! De kaart zelf is helemaal in offwhite en parelmoer. Het onderste papier is van Making Memories, echt prachtig met al die swirls. De scalloped cirkel is van papier wat ik vorig jaar op de KreaDoe heb gekocht, merk onbekend. Het lint en parellint is van de markt, de bloemen zijn van Prima, maar die heb ik met een dun laagje parelmoerverf bewerkt, ze waren anders echt te dof bij de kaart. Onder de bovenste bloem zit nog wat van dat witte "spinrag"papier (ik weet niet meer hoe het heet!) en 2 parelspelden. Boven en onder zitten plakparelhartjes die ik kocht bij Jerine.
Omdat Evelien en Kevin een eigen paard hebben (Tido), heb ik deze hoefijzers gescrapt. Nou ja gescrapt, gepimpt zal ik maar zeggen. Het idee heb ik van iemand bij de club van Tiets. Eigenlijk best eenvoudig met een heel leuk effect, in werkelijkheid zijn de kleuren veel warmer, maar ik ben nou eenmaal niet zo'n hele goede fotograaf! De hoefijzers heb ik van een mederommelmarktcommissielid (leuk scrabblewoord!), die ook paarden heeft. Het zijn dus gebruikte ijzers. De bloemen zijn van Prima, de roosjes heb ik gekregen van Alice, de swirls heb ik met de Cuttlebug gemaakt en het lint is van de markt. De foto's van Evelien en Kevin heb ik eerst gemat en daarna gelamineerd.

Oswin, mijn hubbie, had de foto's in een paar maten voor me gekopieerd omdat ik niet precies wist wat ik nodig had. De hele kleintjes bleven over en toen heb ik daar even een paar sleutelhangers voor ze van gemaakt. Heel simpel eigenlijk: fototje, matten, lamineren, eyelet erin en klaar! Ga ik denk wel vaker doen, want het ziet er best geinig uit.
Ik heb nog veel meer gemaakt, maar dat komt later deze week nog wel. Ik ga nu de rest van het huis hier wakker maken, douchen en naar de kapster. En dan... trouwfeest vandaag!!!
Duim voor me dat alles goed gaat, ik laat zo snel mogelijk weten hoe het is gegaan vandaag...
Fijne dag allemaal, lieve groetjes,


2 opmerkingen:

 1. ooh wat mooi geworden ! Prachtig.
  Heel veel plezier vandaag.
  GR joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annemiek,

  Wat een ontzettend mooie kaart!
  En erg leuke cadeautjes!
  Gaan ze zeker weten van genieten.
  Hoe is het gegaan?
  Alles naar wens.
  Nu wel versleten zeker?
  Nog even en dan zit de rommelmarkt er ook weer op en heb je hopelijk weer wat meer tijd voor jezelf want je hebt het verdiend!

  X Carina

  BeantwoordenVerwijderen