dinsdag 3 februari 2009

Verschillende kaartjes

Bedankt
Dit kaartje heb ik gemaakt voor Marjan & Carina om ze te bedanken voor het leuke scrappapier en de vogeltjes die ze voor me hadden meegenomen van de Action. Ik heb het papier gelijk gebruikt voor dit kaartje. De stempel is van Magnolia en weer ingekleurd met Derwent. De roosjes zijn van papier, had ik nog in een la liggen en ze zijn vastgemaakt op fluweelband wat wel een mooie uitstraling geeft.

Geboortekaartjes
Deze geboortekaartjes heb ik gemaakt met de Cuttlebug, ook de blauwe en rose bloemetjes, daar heb ik wolvilt voor gebruikt. De afbeeldingen ingeleurd met de Derwent potloden, de randjes gechalked. Vrij simpel, maar ik ben wel tevreden over het resultaat.
Blanco
Weer een vrij eenvoudig kaartje. Het papier wat ik heb gebruikt is van MakingMemories. Mooi donkerbruin organzalint en de afbeelding in dezelfde tinten ingekleurd met de Derwentpotloden!

Rijbewijs gehaald
Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van het Kruidvat, het witte papier bewerkt met m'n Cuttlebug, de auto ingekleurd met Derwent en de randjes gechalked.

I love...
voetbal natuurlijk! Nou ja, niet ikzelf, maar er zijn vast gegadigden voor dit kaartje... Het papier is ook deze keer van het Kruidvat en onder het voetballint (van de markt) zit nog een rand van Glitzmas. Regelmatig heb ik papier wat aan 2 kanten te gebruiken is en de ene keer gebruik ik de voorkant, de andere keer de achterkant. Het hartje heb ik gemaakt met de Cuttlebug, van het kadosetje wat je erbij krijgt. Ik heb alleen het 'kanten' randje van het zwarte hartje gehaald, want dat is natuurlijk niet stoer op zo'n kaart! De letter "I" komt van een Starform lettervel.

Beterschap
En het laatste kaartje wat ik afgelopen weekend maakte is een beterschapskaartje voor mannen. Het papier is van MakingMemories, de afbeelding van Magnolia. De slider is gemaakt met de Cuttlebug, de tekst van de overbekende tekststickers. Het 'lint' waar de slider door zit is 2mm dik en voelt suede-achtig aan. Het was een soort ceintuur op een oude rok van m'n dochter en zij deed er niets meer mee. "Misschien iets voor u mam?" Tuurlijk, mam kan veel gebruiken! Tja, ik ben gek op lintjes e.d. heb ik ontdekt. Ik kan dan ook niet op de markt komen zonder langs de fourniturenkraam te gaan!!! Het enige nadeel van dit gebruikte lint is de dikte, lijmen hield niet en dus heb ik het vastgeniet! Wel een leuk resultaat wat past bij deze mannenkaart.
Tot de volgende keer weer en bedankt voor het langskomen!
Groetjes,


1 opmerking:

  1. Jeeeeee! Ik ben even een paar dagen niet langs geweest en 'schrik' er van hoe produktief jij bent geweest!! WOW!! Super zeg! En jij hebt de smaak goed te pakken zeg!
    Voor ik het vergeet... kijk maar eens op mijn blog... ;-) je hebt een Award!!!

    BeantwoordenVerwijderen