woensdag 4 februari 2009

De tag van Alice...

Laat ik het maar bekennen... ik heb vals gespeeld. De 4e foto uit het 4e mapje kwam uit op een foto van ons overleden zoontje Xander en dat wil ik niet hier laten zien. Daarom heb ik het op een andere manier gedaan en toen kwam deze foto eruit. 2006: onze jongste, Vincent, op de foto is hij een half jaar oud. Hij draagt een t-shirt wat ik van Alice voor zijn geboorte had gekregen, ze had in donkerblauw zijn naam op de voorkant geborduurd, jammer genoeg hier net niet te zien.
Pff, wat vliegt de tijd, a.s. maandag wordt hij al weer 3!!!

Ik begrijp dat ik deze tag door moet geven, maar dat wordt erg lastig, ik heb niet genoeg blogs in mijn lijst staan... ik hoop dat ik niet een regel breek o.i.d.... Als er nog een keer zoiets is hoop ik het door te kunnen sturen, ik ben nu ook nog maar een weekje bezig met bloggen!
Ik vond het in ieder geval leuk om te doen, stukje 'nostalgie' als je je foto's doorbladerd.

Groetjes,


2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige foto Annemiek! En nee, je breekt geen regel hoor als je hem niet doorstuurt! No worries! Het is volgens mij gewoon maar voor de lol, een spelletje... tenminste, zo kijk ik er tegenaan! Wat is de tijd hard gegaan he Annemiek. Op deze foto is hij nog maar een half jaartje oud lees ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GEFELICITEERD met Vincent!!! Jee... 3 jaar alweer Annemiek! Waar is de tijd gebleven! Een hele fijne verjaardag! Liefs, Alice

    BeantwoordenVerwijderen