zondag 17 maart 2013

Rouwkaarten

Afgelopen week is mijn tante overleden en ik heb voor mijn oom, nicht en neef rouwkaarten gemaakt. Ik wilde ze in dezelfde kleuren houden, maar toch ook anders maken. Ik heb gekozen om met de distresskleuren Black Soot en Fired Brick te werken.
Deze kaart was voor mijn oom, ik heb tape op de kaart geplakt en daar overheen gesponst. De tak gestempeld en ingekleurd. Tape eraf en in die witte band de tekst gezet. Tak en tekst zijn van de Stempelwinkel.

Voor mijn nicht heb ik het net andersom gedaan, 2 stroken tape en daartussen gesponst. De tekst is ook van de Stempelwinkel, de boom is van Stampscapes.

Voor mijn neef heb ik eerst de paardenbloemen (Stamp-It) gestempeld en met wit embos bewerkt. Daarna de achtergrond gesponst en daarna gemat op zwart. De tekst is ook weer van de Stempelwinkel. Voor de afwerking heb ik 3 gunmetal brads gebruikt.

Voor een vriendin die haar schoonvader deze week verloor heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb de zijkanten afgeplakt met tape, een vierkant met Frayed Burlap gesponst en daarna met de achtergrondstempel van Stamp Camp ook met dezelfde inkt de krassen gestempeld. De boom en tekst zijn ook weer van de Stempelwinkel, gestempeld met donkerbruin. Met een bruine Stabilo een kader getekend.

Lieve groetjes,

5 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd met je tante en wat een prachtige stijlvolle kaarten heb je gemaakt
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuk voor stuk prachtige stijlvolle kaarten.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Annemiek ondanks het altijd wat droeve thema, het hoort net zoals geboorte onlosmakelijk bij het leven. Mooi die kleurencombi en ik vind het altijd waardevol een eigen gemaakte kaart in deze sfeer! Liefs Mirandax

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaarten Annemiek.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen