dinsdag 19 maart 2013

Dagopdracht dinsdag

Voor de dinsdag heb ik een kleuropdracht uitgezocht voor De Kaartenmakers. In de kleuren Paars - Wit en Groen. Ik vind het mooie kleuren, maar gebruik ze zelf eigenlijk ook weinig dus het was voor mezelf ook een hele uitdaging.

 
Mijn eerste voorbeeld heb ik gemaakt met papier en stempels van Stampin Up, behalve de tekst, die is van Elke Verschooten. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Wisteria Wonder en Lucky Limeade. De vogel en de bloemen zijn van de set Elements of Style.

Voor de tweede kaart heb ik een achtergrond gemaakt met distresskleuren Peeled Paint en Dusty Concord, alhoewel dat niet zo lijkt, want de kleuren lichten op doordat ze met water vermengd zijn.
De bloem is van Chocolate Baroque, van de sheet Diamante Delights, de bladeren zijn van Fresh Blooms. Het is zo niet te zien, maar de bloem bestaat uit 6 lagen en heeft in het echt dus een mooie diepte. Deze bloem leent zich goed voor wat extra's, dus heb ik op alle rondjes strasssteentjes geplakt. Het geeft een heel feestelijk effect. De tekst heb ik geleend, dus ik weet niet van welk merk het is.

Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog en een hele fijne dag verder!

Lieve groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Wowsy, Annemiek. wat een pracht kaartjes. de kleuren en all the layers.. echt heel mooi.Die bloem is ook prachtig. JAmmer dat we het niet 3d kunnen zien :)
  Inky hugs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten, kleuren passen perfect bij elkaar.

  Knuf Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Annemiek en dit is wel een van mijn favoriete kleurencombi's! Vooral de tweede vind ik prachtig, heb 'm meteen gepind voor CB op Pinterest! lieve groet, Mirandax

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaarten.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig kaartjes, vooral de onderste vind ik super.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen