maandag 18 maart 2013

Dagopdracht maandag

Bij de Kaartenmakers op Yahoo bestaan we deze week 4 jaar en als moderators hebben we voor de leden van alles georganiseerd. Ik heb voor de doordeweeksedagen 5 opdrachten uitgezocht: voor elke dag een dagopdracht. De leden hebben elke dag tot 24.00u de tijd om met die bepaalde opdracht een kaart te maken en dan worden er 3 kaarten uitgekozen die uiteindelijk meedoen in een poll (dus aan het einde van de week hebben we 15 kaarten). De winnaar daarvan krijgt weer een leuk knutselpakketje thuisgestuurd.
Voor vandaag heb ik gekozen voor een sketch van Mojo Monday.

 Het eerste voorbeeld heb ik gemaakt met papier van Stampin Up en ok de stempels zijn daarvan.

 Aan de binnenkant van de kaart heb ik een pocket gemaakt en daar een lekker zakje Cup-a-Soup in gedaan. De kaart is bruikbaar als beterschap, maar bijvoorbeeld ook als opkikkertje.

De tweede voorbeeldkaart heb ik gemaakt met Maja Design papier. De afbeelding is een print van een prent van Anton Pieck, het is het aangezicht van de Dorpsweg en en de Dorpskerk in Overschie. Mijn ouders komen daar vandaan en voor mij was dit als kind ook een heel bekend beeld. In iets modernere versie weliswaar, hahaha. De tekst is van Happy Stamp.

Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog en de leuke berichtjes die ik telkens weer van jullie mag lezen!

Lieve groetjes,

3 opmerkingen: