donderdag 25 februari 2010

Sorry

Het zal weer even een tijd gaan duren voorjullie weer iets van mij zien, want mijn pc doet het voor de zoveelste keer weer niet meer. Ik wordt er compleet wanhopig van. Ik heb hem nu 4 maanden en het is alleen maar ellende geweest.
Daarbij heb ik het deze week erg druk gehad,we hebben de kamer van Vincent leeggehaald, behang afgehaald, behang uitgezocht, behang geplakt, gordijnstof uit gezocht en gordijnen genaaid. Vloerbedekking gehaald en ook nog gelegd. Tot slot het grote bed van Tamara uit elkaar gehaald (zij krijgt een nieuw) en één kamer verder weer in elkaar gezet. Bed opgemaakt, lamp opgehangen en Vincent lag in zijn kamer, heel trots!!! En dat alles in 3 dagen tijd, ben er moe van ;-)
Vandaag zouden we lekker een dagje naar de stad gaan met de kinderen, maar Vincent is ziek geworden vannacht (heel erg spugen en diarree) en dus ligt hij nu te slapen en zit ik dus maar een berichtje te typen op de pc van de kinderen. Want ik plaats van lekker bloggen, internetten en knutselen, zit ik me groen en geel te ergeren aan mijn *grmsnlblugrgrajkfjai* computer. Ik zal het netjes houden hier op mijn blog ;-)

Groetjes,

3 opmerkingen:

 1. oh dat is natuurlijk balen er is niks zo erg als een pc die niet werkt, en heel veel beterschap met je zoon, jammer dat jullie dagje uit nu niet door kan gaan na al dat harde werken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo dat is balen zeg,en dan al zo lang dat de comp het niet goed doet
  Ja we kunnen niet meer zonder internet tegenwoordig.
  Hopelijk wordt het nu een keer goed gerepareerd.
  Beterschap met je zoon.
  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Annemiek,

  Balen van je pc, t'is toch al de zoveelste keer nu!!!
  Dat je hem nog niet in de vuilnisbak gegooid hebt;)
  Kan me goed voorstellen dat je ervan baalt.

  Maar ja...niets aan te doen, geduldig afwachten maar weer en hopen dat hij nu goed gemaakt wordt!
  Beterschap met je zoontje
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen