dinsdag 2 februari 2010

De uitslag van mijn rug

Lieve allemaal,

Vandaag heb ik de uitslag gekregen van de neuroloog n.a.v. de MRI en rugfoto's van vorige week.
Ik heb geen hernia! Dat had ik ook niet verwacht, maar wat het dan wel zou zijn, dat wilde ik graag weten.
Het blijkt dat de spieren/banden/zenuwen van het heiligbeen verbonden aan het bekken ernstig/chronisch overbelast/geïrriteerd zijn.
Daarvoor krijg ik fysio, maar de neuroloog heeft me ook aangemeld bij de pijnkliniek voor een behandeling met injecties met pijnstillers.
Die moet ik krijgen, anders kan de fysio niet genoeg doen doordat de omgeving te pijnlijk is. Is geen behandeling waar ik naar uitkijk, maar als het helpt moet het maar!
Het kan echter een paar maanden duren voor je terecht kan bij de pijnkliniek! Ik heb me wel aangemeld bij de fysio, maar daar sta ik ook op de wachtlijst! In de praktijk waar ik vroeger ook wel eens kwam (en nu weer naar toe ga) zit namelijk de fysiotherapeut die ook met de neuroloog in een pijnteam zit. De neuroloog zou het prettig vinden als ik dus door hem behandeld zou worden.
We zien het dus allemaal wel hoe het verder gaat lopen!

De afgelopen dagen heb ik het weer druk gehad met hele andere dingen (open dag voortgezet onderwijs Tamara, inkopen doen voor Tamara en Mathijs, want zij krijgen allebei een "nieuwe kamer", behang afhalen, naar het ziekenhuis voor de uitslag enz.), dus ik ben (helaas) niet aan een kaart toe gekomen. Ik hoop vanavond echter weer wat te gaan doen, want ik moet ook nog 18 traktaties voor Vincent maken voor volgende week dinsdag en 2 afscheidskado'tjes voor zijn juffen.

Lieve groetjes,

4 opmerkingen:

 1. joh wat een toestand voor je, en het lijkt me ook behoorlijk irritant dat je overal zo lang moet wachten, heel veel sterkte en succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig is nu wel bekend wat het dan wel is. En gelukkig te behandelen. Allemaal geen leuk vooruitzicht. Maar die prikken kunnen je wel goed helpen. Dat weet ik van mijn schoonmoeder. Alleen weer lastig dat het zolang moet duren. Zoiets moet je gelijk de volgende dag kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sterkte ! Ik hoop dat het helpt en je snel terecht kunt ! GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Annemiek ik hoop dat het snel verlichting gaat geven. Heel veel sterkte!!

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen