dinsdag 1 september 2015

Kleurig

Het is al ruim 2 maanden geleden dat ik iets heb geplaatst door omstandigheden en vakantie, maar ik ben lekker weer terug! Voor de vakantie heb ik dit kaartje gemaakt voor een vriendin van mijn dochter. Deze pechvogel heeft zoveel problemen met haar rug dat ze maandenlang haar flat niet eens uit kon en ze kon dus wel een kaartje gebruiken. Ze houdt van felle kleuren, glimmertjes en vlinders...
Voor de maand september is een tip voor het DT bij Inkerbell om vrolijke kleuren te gebruiken, dus het leek me heel toepasselijk om dit kaartje nu te laten zien!

Ik weet niet meer precies welke kleuren ik van brusho heb gebruikt, maar het is in ieder geval een prachtige achtergrond geworden. De vlinder is van Hampton Art en die heb ik met blauwe embossingpoeder op perkamentpapier gestempeld. De druppels zijn van Katzelkraft. Maar de prachtige tekst komt van het sheet Alles wordt nieuw.


Voor dezelfde vriendin heb ik ook nog een mooie omslagdoek gehaakt. De doek lijkt wel een beetje op een vlinder, toch? Het is officieel de Edelweiss en ik heb de regenboog Fenna van de Wibra gebruikt.

Is het nog nodig om te zeggen dat de ontvangster er heel blij mee was???

Lieve groetjes en tot gauw weer!!!

Annemiek

3 opmerkingen:

  1. Prachtig Miek allebei! Wat zal je iemand blij gemaakt hebben! liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je omslag doek is inderdaad ook prachtig, ik snap wel dat ze er heel blij mee is.
    En je kaartje is ook erg mooi. Mooie tekst ook.

    groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen