woensdag 9 februari 2011

Vincent jarig!

Oei oei, wat vliegt de tijd toch! Onze jongste is vandaag al weer 5 geworden. Een hand vol en hij voelt zich dus ook al heel wat. Dolblij met zijn werkbank, gereedschap en sleepauto en toen ook nog ontbijten op een stoel die versierd was met ballonnen, helemaal COOL!!


Tja, en daar zit je dan, voor het eerst je verjaardag vieren op de basisschool. Hij is echt nog onwennig! Vorig jaar vierde hij zijn 4e verjaardag nog op de PSZ. Wel bij klasgenoten gezien natuurlijk, maar zelf jarig zijn is toch anders. Met een mooie feestmuts op en de stoel naast die van de juf...


Later die ochtend dan ook echt verjaardag vieren. In de klas staat een taart met 5 echte kaarsjes en je mag ook nog een sterretje afsteken. Ja echt... zo maar in de klas... omdat je jarig bent!
En dan trakteren natuurlijk, eerst in de klas wat mama had gemaakt en dan de klassen rond met chips voor de meesters en juffen en mini-Mars en mini-Twix voor je buurkinderen en vriendjes die in andere klassen zitten.


Eén van de traktaties die ik voor de klasgenootjes had gemaakt. Heel makkelijk van een kaartenzakje en de "sluiting" met een nestabilitie gemaakt. Gewoon printen op lichtblauw papier en dan door de Cuttlebug. Oh als ik die toch niet had!!!


En dat 27 keer. Ja, het was even draaien met de Cuttlebug, maar de kinderen in de klas vonden het allemaal heel erg leuk en lekker ;-) En een ballon bij snoepjes doet het altijd erg goed.

Lieve groetjes,

23 opmerkingen:

  1. gefeliciteerd met je kleine man, wat staat hij trots op de foto's, en wat een prachtige originele traktaties zijn dit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte Miek met je zoon geniet er van je ziet ze zijn zo groot.Liefs Miep D.Oma van Daniel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte Miek geniet er van ze zijn zo groot.Groetjes van Miep D.oma van Daniel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Annemiek, van harte gefeliciteerd met je mannetjes. Geniet er van, ze zijn zo groot. Groetjes Miep D(moeder Miranda)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi annemiek
    Gefeliciteerd met je zoon.Lekkere zakje heb je gemaakt.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hartelijk gefeliciteerd met je zoon, Annemiek. Ja, ze groeien hard toch?! Je hebt in ieder geval hele leuke tractaties gemaakt. Het is even werk, maar dan heb je inderdaad wat! Op naar de 6!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Herzlichen Glückwunsch an deinen Sohn, ich wünsche ihm alles Gute zu seinem Geburtstag, mögen alles seine Wünsche und Träume in Erfüllung gehen.

    Du hast ganz tolle kleine Süßigkeitentüten gewerket und das gleich 27x Wahnsinn, aber die Kids werden sich bestimmt sehr freuen.

    Wünsche dir noch einen schönen Abend, sei ganz lieb gegrüßt von Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat ziet het er weer leuk uit. En ja kinderen groeien altijd snel.. dat zegt mijn moeder ook altijd. Maar geniet nog maar dat ze klein zijn..

    Groetjes
    Mignon

    BeantwoordenVerwijderen
  9. allereerst van harte gefeliciteerd, spannend allemaal voor een jongen van 5.
    leuke tractaties heb je gemaakt.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je zoon.
    En wat ziet hij er feestelijk uit
    Mooie gezellige traktatie prachtig
    Nog een fijne dag verder
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je zoon hoor meis, wat gaat de tijd dan toch snel he, alweer naar de basisschool, weer een hoofdstuk afgesloten, je traktaties zijn ook super hoor, mooi gedaan !!!
    Nog een fijne avond :)

    groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat ontzettend leuk zeg!! Gefeliciteerd!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nog van harte gefeliciteerd meis! tjee wat een leeftijd alweer, het ergste is dat het bij onszelf ook zo hard gaat.... genieten hoor van die kleine man!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk om dit zo te zien en te lezen meis ,geniet er maar van ...kleine kindjes zijn heeeeeeel snel groot,spreek uit ervaring ..wordt binnenkort zelfs oma hahahah .

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ja ja ze zijn zo groot, en nu? mams uitgeteld:)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Van harte gefeliciteerd met alweer zo'n grote zoon hoor! Voordat je het weet komt ie met een vriendinnetje thuis haha. 't Ziet er allemaal heel gezellig uit. Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. 5 jaar....geweldig ! Gefeliciteerd nog. Onze jongste is onlangs al 12 geworden....waar blijft de tijd ??!! Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nog gefeliciteerd Annemiek met je zoon
    En wat heb je prachtige en lekker traktaties gemaakt het ziet er allemaal heel feestelijk uit.

    Groetjes Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke foto's heb je gemaakt Annemiek.
    De traktaties zijn ook leuk geworden en ja, de ballon doet het altijd.

    Groetjes Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Annemiek, van harte gefeliciteerd nog met je zoon! Tja, vijf is al een hele leeftijd hihihi! Je hebt prachtige (en lekkere) creaties gemaakt, wat een feest zal dat zijn geweest!
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  21. gefeliciteerd met je zoon en de traktatie ziet er super uit

    knuf
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Annemiek, nog gefeliciteerd met jouw zoon,wat een leuk mannetje! Toen ik woensdag bij mijn moeder was heb ik even gereageerd voor haar omdat het niet lukte........er staan zelfs 3 reacties zie ik, haha computers......
    liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen