woensdag 23 februari 2011

Cool

Vandaag is er weer een nieuwe challenge bij het Derwentsblog van start gegaan. Het thema is deze keer 'Jongens' en de kleuren zijn helemaal vrij. Ik heb deze digi gebruikt en toevallig had ik nog een bijpassende charm ook. Lekker stoer craft-papier in combinatie met licht- en donkerblauw. Het jutelint met brad en D-ring vond ik er ook wel goed bij passen. De letters zijn van het Kruidvat en heb ik onbehandeld opgeplakt. De sterren zijn van chipboard, gesponst met Faded Jeans distressinkt.

De challenge loopt t/m 8 maart, dus lekker veel tijd om mee te doen. En ook deze keer is er weer een hele mooie prijs te winnen! Een prachtige houten kist met plaats voor 36 potloden! Jammer dat het DT niet mee mag doen, want die zou ik best willen winnen hoor! En gaan jullie ook even langs bij de andere DT-leden om hun mooie creaties te zien?



Lieve groetjes,

9 opmerkingen:

  1. wat een lekker stoer kaartje, prachtig met al die leuke details

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoiii, dat is een coole kaart...en je charm past er zeker goed bij...erg leuk.
    Sorry dat ik even niet geweest ben, maar het is hier een gekkenhuis geweest, het is nu 2 weekjes iets rustiger en dan wordt het een maand met alleen maar beurzen dus zal ik weer niet zoveel tijd hebben om te bloggen...

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk kaartje.. Ziet er echt weer super uit.

    Groetjes
    Mignon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekkere stoere kaart en dat bedeltje super

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke jongenskaart, Annemiek. En wat goed dat je die charm erbij had. Dit kaartje kan zeker naar een tiener gestuurd worden! Hartstikke leuk!

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is zeker COOL!.. Zoals de kids dat zouden zeggen: VET COOL! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een super toffe jongenskaart !! En die charm is helemaal te gek erbij. Super !! Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, was für ein schönes Kärtchen, das Motiv ist ja sowas von cool und du hast es so wundervoll coloriert, gefällt mir sehr gut.

    Einen ganz lieben Gruß von Andrea

    BeantwoordenVerwijderen