zaterdag 14 augustus 2010

Weer thuis

Vannacht zijn we weer thuis gekomen na 3 heerlijke weken in Oostenrijk. We waren daar weer op onze vaste camping in Karinthië. Regen, onweer, zon, we hebben van alles gehad, maar we hebben vooral genoten en meestal heerlijk niets gedaan.
Ik had wel wat knutselspullen meegenomen, maar weinig gedaan. Ik ben wel aan een lantaarntje voor Tamara begonnen, maar ik had geen passende bloemen bij me om hem af te maken, dus dat ga ik komende dagen doen. Een overbuurmeisje op de camping vond hem zo gaaf dat ze vroeg of ik er voor haar ook één wilde maken. In Villach ben ik dus nog naar een hobbywinkel geweest en daar heb ik spullen gekocht en er voor haar één gemaakt. Ik laat hem in een volgend bericht wel zien.
Het viel me eigenlijk wel tegen dat ze in Oostenrijk zo weinig scrapspullen verkopen, maar de verkoopster vertelde dat ze in Zuid-Europa bijna niet scrappen en daarom ook geen spullen hebben. Ze hadden wel wat stempels van Whipper Snapper en Penny Black, maar niet veel meer. Wel hadden ze een paar stempels van Marianne Design, die verkochten heel goed zei ze. Leuk om te horen dat een Nederlandse ontwerpster daar ook verkoopt. Wel hadden ze daar heel veel lint (een wand van ongeveer 6x2meter helemaal vol!!!) en daar heb ik dan natuurlijk e.e.a. van gekocht.
Een bezoeker bij de caravan...

Ik weet trouwens wel dat ik weer thuis ben, kom net uit het ziekenhuis! Vorige week zondag voelde ik een hele scherpe pijn onder mijn grote teen, dacht dat er een steentje in mijn slipper zat, niet dus. Na 24 uur ging het wel weer beter, maar vanaf woensdag deed mijn grote teen erg pijn, werd steeds erger en ik kon er niet meer op staan, gisteren werd mijn voet dik en nu ziet het er helemaal niet meer uit, zo dik is ie. Omdat de pijn steeds erger werd toch maar even de huisartsenpost gebeld en er naar toe geweest. Het blijkt dat de pees van mijn grote teen verrekt is! Mag hem niet meer belasten (moet dus maandag krukken gaan halen voor een week), heb een morfine-achtige pijnstiller gekregen en moet mijn voet zoveel als mogelijk hoog houden. Afijn, ik zeg dus tegen die arts: dus dat is verplicht nog een dag of 10 vakantie houden! Ja zegt ie, zo moet je het maar bekijken.
Gelukkig heb ik een schat van een moeder die dus hier al weer bezig is geweest met opruimen, wassen en strijken, want er je hebt toch altijd een enorme berg als je thuiskomt.
Mathijs en Vincent gaan maandag al weer naar school, Tamara heeft nog een week omdat ze naar de middelbare gaat. Het gewone leven gaat dus weer beginnen en heel erg vind ik dat ook weer niet, want ik houd wel van dat ritme van alle dag weer.

Lieve groetjes,

4 opmerkingen:

 1. Hallo Annemiek,

  welkom terug en al direct richting ziekenhuis, aiai toch, rust dus maar goed met die voet!
  En bbrrr, die bezoeker aan uw caravan!

  Ben benieuwd naar uw begonnen creatie.

  groetjes, jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Neline ik heb je al gezien van middag mooi bruin. maar wat een pech met je voet,als je moet rusten kan je veel hobbyen.???liefs Miep.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Neline wat een pech met je voet.maar als je moet rusten kan je veel hobbyen???sterkte Miep.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Annemiek, fijn om te horen dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad.
  ik ben benieuwd naar je lantaarn.
  vervelend van je voet, jammer dat de vakantie dan zo moet eindigen.
  over Kartinthië wil ik het nog eens met je hebbben, wij willen daar misschien volgend jaar ook naar toe.
  sterkte met je voet.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen