dinsdag 31 augustus 2010

Derwent #9

Goedemorgen allemaal! Heerlijk hè, vandaag schijnt de zon weer! Wat is de wereld dan gelijk weer een stukje mooier. In mijn ogen althans...
Vandaag is de nieuwe challenge bij Derwents van start gegaan, de 9e alweer. Deze keer is de uitdaging zwart + wit + één kleur naar keuze. Ik heb er heel lang over gedaan om een kleur er bij uit te zoeken, maar telkens was het niet naar mijn zin, tot vorige week. Tamara had haar eerste introductiedag op de middelbare school gehad en ineens wist ik dat ik voor haar een kaart wilde maken om haar veel succes te wensen op haar nieuwe school en met de studie. En toen was de kleur ook zo bepaald, want haar nieuwe kamer is zwart met wit en fuchsia accenten! Hetzelfde papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is ook van het lantaarntje, maar die is nog steeds niet klaar, ik heb geen fuchsia roosjes meer, die moet ik weer gaan bestellen. De laatste zit op de grote bloem.

Ik vond deze Tilda wel heel toepasselijk voor de kaart, evenals het stapeltje boeken waar ze op zit. Ik heb de stapel boeken wel gehalveerd, anders vond ik het te hoog worden. Alleen draagt Tamara geen bril ;-)) De ticket is een digi, maar ik weet alleen niet meer waar vandaan, slordig hè? Het potlood is ook van Magnolia, die heb ik na het kleuren gelamineerd en uitgeknipt. Een eyelet erin, eyelet in de kaart, kettinkje en ophangen.

Ik had de kaart op Tamara's bureau gezet de avond voor haar eerste echte lesdag had en nog geen minuut nadat ze op haar kamer was gekomen vloog ze me om m'n nek, ze is er echt helemaal weg van en vond het super dat ik dat voor haar had gedaan. Hij staat ook echt te pronken naast haar stapel schoolboeken.

Deze challenge duurt weer gewoon twee weken en ook deze keer is er een leuke prijs aan verbonden, wat dat is blijft nog een verrassing! Ook de andere DT-leden hebben mooie kaarten gemaakt, dus ga zeker ook even bij hen langs...

Lieve groetjes,

13 opmerkingen:

 1. Een erg leuke kaart! Kleurencombi is super.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Annemiek ,

  Oh wat lief van u en haar om je te bedanken ervoor, met een dikke knuffel hé.
  Het is wel een prachtkaartje geworden ook hoor!

  Hier heb ik ook twee kleine kaartjes voor morgen de eerste schooldag te beginnen, die gaan op hun boekentas, als ze dan opstaan, zien ze het al staan en helpt hen dat misschien wat, want het is voor de jongste een nieuwe school hier.

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je dochter.
  En de kleuren zijn geweldig!!!!
  Lief van je hoor om een kaart te maken voor Tamara,want het is niet niks voor het eerst naar een middelbare school.Wel spannend allemaal.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou hier pakken de donkere wolken zich al weer samen....bah bah!
  Maar je kaartje is weer super geworden en leuke details heb je er op verwerkt
  En ja zo'n nieuw begin verdient zeker zo'n kaartje!

  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige kaart voor je dochter! en wat heerlijk om te lezen hoe haar reaktie was. Heel waardevol! T'is ook allemaal harstikke spannend natuurlijk.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend kaartje Annemiek! Leuk de reactie van je dochter, daar doe je het toch voor he?
  Inmiddels is het hier koud en bewolkt dus het zonnetje hier was van korte duur, heb de verwarming maar aangedaan hihihi!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. harstikke mooie kaart en passend bij de kamerinrichting, dan komt alles samen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, wat een geweldige kaart, prachtige stempel en geweldig ingekleurd en dan de combinaties van het papier, echt schitterend.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig Leuk mama Mick! gr. Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi hoor !! En zo fijn als ze het ook weten te waarderen. Ik vind het ook enig als mijn dochters enthousiast reageren op iets wat ik gemaakt heb. Compliment voor je kaart. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schitterende kaart Annemiek,super die stempels,mooie kleuren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ontzettend gaaf geworden ! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 13. What a lovely back to school card. Love your dp choice. Simply well done! Thanks so much for joining us this week at the Creative Card Crew
  Denise
  CCC DT

  BeantwoordenVerwijderen