dinsdag 25 mei 2010

Uitnodiging

Samen met een andere moeder ben ik bezig om op school een afscheidsavond te organiseren. Niet de officiële, die wordt door school gedaan en is ook voor de ouders, maar een officieuze. Vaak wordt het met een bbq gedaan, maar dat vonden wij niet leuk en dus bedachten we een crea-avond. Er zijn namelijk bij ons op school 3 creamiddagen in het jaar en daar kunnen de kinderen van groep 5 t/m 8 zich dan inschrijven bij wat ze willen doen. Er er zijn zo'n 15 verschillende dingen waar ze uit kunnen kiezen.

Wij hadden dus bedacht dat het voor het hele team op school wel eens leuk zou zijn om iets te gaan maken. Er zijn 5 moeders in groep 8 die ook met de middagen meewerken en die gaan die avond (inclusief ikzelf) dus ook de workshops doen. De kinderen hebben 2 uur de tijd, het team moet wat harder werken, want ze krijgen maar een uur. Daarentegen mogen ze weer wel 2 workshops doen. Wat we gaan doen zet ik hier nog niet neer, want je weet maar nooit wie hier rondkijkt!!! Voorafgaand aan de workshops hebben we eerst een buffet, de leerlingen moeten dus allemaal daarvoor wat meenemen. Het wordt een heerlijk gevarieerd buffet, van pannekoekjes, tot groentesoep, gehaktballetjes, hapjes en salade!

Maar goed, om het hele team hiervan op de hoogte te brengen en ervoor uit te nodigen heb ik voor de klas een grote kaart gemaakt. Tildapapier, mijn nieuwe kant, wat roosjes/blaadjes/takjes, pins en Magnolia-chandelier en zie daar, de kaart is klaar! In de binnenkant zit de uitnodiging geplakt en aan de andere kant binnenin hebben de leerlingen allemaal hun naam geschreven. Toen ik hem liet zien in de klas waren de ohhh's en ahhh's niet van de lucht!!! Ik was er vanmiddag bij toen de kaart door iemand uit de klas werd overhandigd aan de meester en juf van groep 8 (die het meenemen naar de rest van het team) en ze reageerden heel enthousiast op deze uitnodiging.

Nu de rest van de organisatie nog...

Lieve groetjes,

3 opmerkingen:

 1. whow wat een origineel idee, en wat een schitterende uitnodiging heb je ervoor gemaakt, heel veel succes met de organisatie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een schitterende uitnodiging heb je gemaakt.
  Veel succes met alles,jij bent echt een bezige bij hé super dat je dat allemaal kan en wilt doen.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh Wowww Annemiek,wat een schitterende uitnodiging heb je gemaakt.
  Wat is het prachtig papier van tilda.
  Daar krijgen we met ze alle geen genoeg van.
  Meis heel erg bedankt voor de prachtige beker kaart en de spullen die je na mij gestuurd heb.
  Ik kreeg tranen in me ogen,was er heel erg ontroerd door.
  Wat lief van je,dat was toch niet nodig.
  Maar ben er heel erg blij mee,ook met het medeleven,dit was weer een zonnestraal in de helse pijnen,wat doet dit me goed. lieverd,heel erg bedankt,voor al het moois en de liefde die je stuurde.

  Dikke knuffel Riet.xx

  BeantwoordenVerwijderen