dinsdag 18 mei 2010

Thank You

In september hebben wij weer rommelmarkt bij ons in de kerk en voor het rad van avontuur dan krijgen we altijd best veel spullen van de plaatselijke winkeliers. In het verleden stuurden we altijd een dank-je-wel brief aan die winkeliers, maar als rommelmarktcommissie (ik doe het secretariaat) hebben we besloten dat het wat persoonlijker moet. Afgelopen jaar hebben we dat aan het eind van het jaar gedaan met zelfgemaakte kerstkaarten. De mijne wel te verstaan, ik was dus gelijk door mijn voorraad heen en vrienden en familie hebben het dus met gekochte kaarten moeten doen, want het was vrij onverwacht! En dat heb ik wel moeten horen trouwens hoor!!!

Om zoiets niet weer te laten gebeuren heb ik voorgesteld om de kaarten weer te maken en ik heb deze kaart als voorbeeld gemaakt. Vanavond hadden we vergadering en mijn medecommissieleden hebben hem goedgekeurd, gelukkig! Dus in deze uitvoering (niet perse met dit papier) mag ik er 30 gaan maken.

Deze kaart is gemaakt met Tilda-papier, kant uit de oude naaidoos van mijn oma, lint van de markt, geponste takjes en blaadjes, bloemen van Prima en de stempel bij de Hobbystunter vandaan. De strik heb ik met distressinkt Forest Moss gekleurd. Het idee voor deze kaart komt van een Pools blog.

Lieve groetjes,

10 opmerkingen:

 1. Oh, dat is wel heel erg attent zeg. Een hele goede tip trouwens, wij hebben de rommelmarkt helaas net weer achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo zeg, en maar liefst 30 van die prachtige kaarten! ben je wel even zoet mee hoor! het ziet er schitterend uit en een heel leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfff 30 stuks daar ben je ff zoet mee, maar ik vind het helemaal niet gek dat ze hem hebben goedgekeurd, tis een schitterende en stijlvolle kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart Annemiek.
  Prachtige thank you stempel.
  Veel succes met het maken van de andere kaarten.

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zoooo...30 stuks, dat is nog al wat, nou meid, dan ben je weer van de straat...en kom je ook niet zoveel bij de hobbystunter:P
  scheelt weer in je portomonee;)

  Ik vind hem trouwens wel heel mooi!
  Leuk idee ook.
  succes ermee hoor.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is mooi, mooi papier, mooi kant en leuke stempel (had ik nog niet gezien bij de Hobbystunter). Wat een leuke opdracht heb je dus nu, daar kan je wel even mee vooruit.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart, leuk idee ook om het persoonlijker te maken.
  Hier ben je wel een poosje zoet mee.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterend kaartje Annemiek,heel mooi die tekst stempel, prachtig papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen