maandag 21 december 2009

Ontsteking in mijn rug

Hoi allemaal,

Hier even een berichtje van mij. Afgelopen zaterdag heb ik een goede verkoop op de kerstmarkt gehad, het was erg gezellig. Gisteren moest ik dat "bekopen" met extra moeheid en pijn door de fibro, maar dat weet ik eigenlijk al van te voren. Maar in de loop van de dag werd de pijn steeds heviger en vannacht was echt een ramp. Vanmorgen kn ik mijn rechterbeen niet meer optillen en er op staan ging helemaal niet. Toch de huisarts maar gebeld en ik kon gelukkig terecht. Na onderzoek bleek dat ik een acute ontsteking in mijn rug heb tussen mijn laatste lendewervel en eerste heiligbeenwervel. En heel misschien zit er ook een hernia bij, maar dat kon de huisarts nu niet zien omdat ik teveel pijn heb. Eerst zorgen dat de ontsteking weggaat en daarvoor heb ik een ontstekingsremmer gekregen en een zware pijnstiller (na 2 tabletten ben ik nu al duf!). verder is het dus afwachten. Voor 2e kerstdag stond er een buffet hier in huis op de agenda voor onze families, maar op aanraden van de huisarts heb ik daarvoor iedereen afgebeld. Hij acht het niet raadzaam dat ik een dag ga staan koken. Jammer, maar helaas dus.

Ik ga nu ook snel weer liggen en hoop komende dagen af en toe even achter de pc te kunnen, maar veel doen zit er voorlopig even niet in.

Liefs, Annemiek

8 opmerkingen:

 1. Hoi Annemiek,

  Wat vervelend voor je zeg, ik wil je heel veel sterkte wensen en ondanks alles toch hele fijne feestdagen en een goed jaarwisseling wensen en hoop voor je dat gauw pijnvrij bent.

  Groetjes,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh Annemiek wat vervelend nu voor je net voor de feestdagen, maar luister aub naar de dokter en doe voorzichtig, heel veel beterschap en sterkte ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend en nu net met de feestdagen in het vooruitzicht.
  Wens je veel sterkte en beterschap en hopen dat de medicijnen helpen.Wens je toch fijne feestdagen al zullen ze nu anders zijn als je planning was.

  Groetjes en doe rustig aan, Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annemiek, wat vervelend. Heel veel sterkte, ik hoop dat het snel over is.
  Ondanks dit toch hele fijne feestdagen!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat erg voor je Annemiek,het zijn echt helse pijnen ,ik weet het,je weet gewoon niet hoe je meot liggen of zitten.
  Hou je nu maar rustig, heel veel sterkte meis.
  Dan ben je met de kerst een beetje voor je gezin.

  Sterkte Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och jeetje, wat vervelend voor je...
  Ik hoop dat de pijnstillers snel werken en dat je toch een fijne kerst zult hebben!
  Sterkte hoor!

  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend Annemiek, en nu net voor de feestdagen...beterschap hoor!
  Hoop dat de pijnstillers goed werken.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jee Miek, wat naar nou! Ik hoop dat je snel weer op de been bent hoor! Zeker met de kerstdagen in het vooruitzicht.
  BETERSCHAP!
  Liefs,
  Caro

  BeantwoordenVerwijderen