woensdag 3 juni 2009

Maanduitdaging

Bij de Kaartenmakers is er een maanduitdaging en dan moet je dus een envelop met scrapspullen (behalve cardstock) doorsturen naar de volgende op de lijst. De sketch is een vast gegeven. Dit levert dus heel verschillende kaarten op en is soms echt een uitdaging om te doen. Zelf zou ik bijvoorbeeld nooit dit plaatje uitkiezen, dus is het een extra uitdaging er iets leuks mee te maken. De afbeelding heb ik ook in ruitvorm gesneden omdat ik dat leuk bij het papier vond uitkomen. Het enige wat ik zelf heb toegevoegd is het glimmertje op het kroontje, een knoopje en het cardstock.
Monthchallenge
On Kaartenmakers is a monthchallenge and than you have to send an envelope with scrapthings (except cardstock) to the next one on the list. The sketch is the same for everyone. At the end you get so many different cards! Sometimes it's a real challenge, for example, I never choose an image like this by myself. But I think I managed well with it. I cut the image in a diamond, 'cause I thought it would be nice fitting with the paper. The only things I add are the cardstock, a button and the gem on the crown.

4 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje. Het stempeltje heel apart. Of heb je het getekend!! Het is haast niette zien zo mooi.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook gaaf... ik begrijp wat je bedoelt met dat afdrukje. Ik zou er finaal langs lopen... Maar in zijn geheel is ie super...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kaartje is mooi geworden, maar dat afdrukje, nee niet mijn smaak maar dat hoeft gelukkig niet. gr. Paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is toch een heel leuk kaartje geworden !
  Ik zou zelf ook niet zo'n afdrukje gebruiken maar zo zie je maar dat het toch leuk kan zijn :)
  GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen