dinsdag 9 juni 2009

Geslaagd


Deze sketch komt van Just Magnolia #8. Hij lijkt zo makkelijk, maar dat viel me toch tegen. Ik had ook eerst alles met wit gestikt, maar dat kwam niet mooi uit, dus heb ik alles er weer uitgehaald en in rood nog een keer over gedaan. Lastig om dan precies in alles gaatjes opnieuw te stikken, LOL. Omdat volgende week heel veel mensen hopen te slagen heb ik het in rood-wit-blauw gehouden, de kleuren van de vlaggen die je hopelijk dan heel veel ziet! Het papier is van CreaMotion, de afbeeldingen van magnolia heb ik ingekleurd met Derwent. Bloemen van Prima, lint weer van de markt. De tekst heb ik op de pc gemaakt, want ik kon nergens op tijd een "geslaagd" stempel krijgen.
Graduation
This sketch is from Just Magnolia #8. It seemed to be easy, but I had troubles with it. First I sew everything in white, but it didn't look good, so I pulled eveything out and did it over in red. Hard to sew in the right holes again, LOL. Next week here in Holland the results will be known for the graduats, that's why I used the colours red-white-blue, the colours of the Dutch flag what will be seen than everywhere. The paper is from CreaMotion, images from Magnolia which I coloured with Derwent. Flowers from Prima, ribbon again from the market. The sentiment I made on the pc, 'cause I couldn't find a "graduate" stamp in time.

9 opmerkingen:

 1. wat een leuke wijsneus die in dat boek zit mooie kaart heb je er van gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waah... die is wijs... we hopen maar weer veel vlaggen met schooltassen te zien... Als het goed is is het voor ons over 4 jaar zover. En als het goed is heb ik er dan 2 die examen moeten doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart en wat een mooie kleuren.


  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. a fabulous card wonderful papers and details. hugs rachxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ee prachtige kaarten weer.
  Ik vind die WOJ stempel ook te gek :)
  goetjes Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow so beautiful!
  Love your gorgeous colours and fabulous detail!
  So amazing!
  Thanks so much for joining us at Just Magnolia!
  hugs
  kim x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous card, such wonderful detail! Thanks for joining us at JM this week x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee wat een leuk studienerdje!
  Super gaaf kaartje! Lekkere Hollandse kleurtjes ook.

  groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen