dinsdag 25 oktober 2011

2 Kerstkaarten

Het is al weer bijna 2 maanden geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. Ik heb wel wat gedaan, niet veel, maar ik heb nauwelijks tijd om het bloggen bij te houden (lezen en plaatsen). vorige week waren we heerlijk een weekje in Limburg op vakantie en de laptop was mee. Toen had ik dus tijd om eens bij alle blogs die ik volg langs te gaan, maar overal reageren had ik dus echt geen tijd voor. Sorry. ik heb echt overal hele mooie dingen gezien, het inspireert me wel om dingen te maken, maar tijd....

Het gaat best goed met me, het werk bij de Gamma is ook echt super, ik heb het heel erg naar mijn zin, ben daar helemaal op m'n plekje! Een eigen huisje zit er voorlopig niet in, het zij zo.Een paar weken geleden was er op de groep van de Kaartenmakers een weekuitdaging met een recept (van Peperkoek). Het recept mocht niet op een losse kaart, verder was alles vrij. Ik wilde het recept niet binnenin plaatsen, dus heb ik een miniboekje op de voorkant bedacht. Het papier is van restjes, ik dacht Bo Bunny, van vorig jaar. Het plaatje is van internet. Als je op de onderste foto klikt is het recept waarschijnlijk goed te lezen, dus voor de liefhebbers... veel plezier er mee!


Omdat ik het model wel leuk vond heb ik er nog één gemaakt, maar dan in een sobere uitvoering. Het papier is van Maja Design, het blokje van 6x6". De engel en de teksten zijn van Inkerbell.


Ik hoop volgende keer sneller weer iets van me te laten horen en ik probeer ook wel eens een reactie achter te laten, maar neem het me niet kwalijk als het niet lukt, weet dat ik toch wel van jullie blogs geniet. En ook wil ik nog even zeggen dat ik het tof vind dat jullie me toch blijven volgen ook al ben ik er momenteel zo weinig!


Lieve groetjes, Annemiek12 opmerkingen:

 1. Whaaa, toch gevonden hoor.
  Je kaarten zijn supersss..
  Knuf Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaartjes!
  Groetjes Mieke'S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartjes zijn allebei prachtig
  En fijn dat je het naar je zin hebt op je werk
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt een prachtige kaartjes!!! Dat recept ga ik zéker een keertje uit proberen, lijkt me lekker!
  Ben blij dat het goed met je gaat op je werk, dan doet al een hoop goed!!! Ik hoop dat je het verder ook een beetje kan behappen allemaal hoor!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Annemiek,
  Leuk om weer wat van je te zien, je bent het nog niet verleerd hoor, ik vind ze prachtig... als van ouds!
  Neem lekker de tijd voor jezelf en bloggen komt wel weer.
  groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wowwww Annemiek,wat heb je dat schitterend gemaakt,lief plaatje en stempel,mooi papier gebruikt.
  Echt super.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kaarten heb je gemaakt, leuk met het recept en leuk verwerkt op de kaart.
  fijn dat je het zo naar je zin hebt bij de Gamma.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Annemiek , wat leuk om weer wat van je te lezen en te zien. Ik dacht al dat je erg druk zou zijn met je nieuwe baan. Fijn dat je net een weekje vakantie achter de rug hebt ; daar was je wel aan toe denk ik. Ik vind deze 2 kaarten erg mooi en wat een leuk idee....zo'n openklap-gedeelte op de voorkant van de kaart. Ga ik onthouden. En wat is dat een schattig vintage plaatje van internet ! Tot de volgende keer. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaarten Annemiek.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wundervolle Karten zeigst du,die gefallen mir sehr gut.....und das mit der Zeit und Lust zum Bloggen,da kenne ich auch etwas von.Ich freue mich aber sehr,wieder deine schönen Werke bewundern zu dürfen.

  Einen ganz,ganz lieben Gruß von Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Annemiek, leuk dat je er weer bent en fijn dat het allemaal wel goed met je/ jullie gaat. En wat betreft het achterlaten van een reactie, ach dat hoeft ook niet altijd hoor, het is ook bijna niet bij te houden, timeconsuming zeg maar.
  Maar je kaartjes mogen er zijn. Erg leuk weer!
  dikke knuf
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen