donderdag 21 april 2011

4 ATC's

Ik heb iets gedaan waarvan ik altijd heb gezegd dat ik dat noooooooit zou doen..... ik heb ATC's gemaakt!!!

De eerste is voor iemand die me wat velletjes waxpapier heeft gestuurd om uit te proberen of ik dat wel iets zou vinden. Ik ga het straks uit proberen... Ik heb lekker met distress zitten sponsen en een paar scenery stempels gebruikt.

De tweede is voor Heidi *hoe kan het ook anders met die naam erop ;-)* omdat ik van haar een stempel heb gekregen. Op een micasheet heb ik ditressinkt gesmeerd, water met de Mini Mister er op gespoten en toen het papier er door gehaald. Het was de eerste keer dat ik dat deed, maar het is wel aardig gelukt. De letters van de naam heb ik gestempeld met mijn nieuwe alfabetstempels van Hero Arts.

De derde is voor Yentl, omdat zij zo lief was me zaterdag één van haar ATC's te geven terwijl ik niets voor haar had. Dus één gemaakt en opgestuurd. Deze stempel is van Sweet Pea en heb ik ingekleurd met Derwents op de manier zoals ik een paar weken geleden van Miranda heb geleerd. Het is nog best moeilijk om het goed te krijgen, maar voor een eerste keer vind ik het best gelukt.

En de laatste is per post naar iemand gegaan die graag boekenleggers van de Art Specially wilde hebben en niets had, terwijl ik er 8 had gekregen! Dus maar samen gedeeld. Ik heb de achtergrond gestempeld met distress Broken China, daarna gesponst met Frayed Burlap. De tekst is een rub-on.

Ik vond het heel leuk om een keer te doen, maar of ik dit vaker ga doen weet ik niet, ik zal zeker niet gaan ruilen, daar vind ik het ook weer niet leuk genoeg voor. Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden...

Ik ga lekker aan de knutsel, fijne dag allemaal!

8 opmerkingen:

 1. Nou Annemiek, ze zien er allemaal gaaf uit hoor. Stuk voor stuk plaatjes.

  Groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh Annemiek,Wat prachtig gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaarten zijn bijzonder gemaakt mooi
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb ik een week geen tijd om te bloggen zie ik dat ik gelijk allemaal mooie creaties heb gemist, het ziet er allemaal erg prachtig uit Annemiek
  knuf Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze zien er allemaal super uit en heel mooi ingekleurd met je Derwents.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou... ze zijn superleuk geworden hoor! Weet je nog wel dat je ook dacht dat stempelen niks voor je was... proest.. moet je nu kijken! LOL! Ik zeg niks meer.. grinnik..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liebe Annemick, die sehen nicht nach deinen ersten ATC's aus, die sind dir allesamt ganz wundervoll und perfekt gelungen....Respekt!

  Einen ganz lieben Gruß von Andrea

  BeantwoordenVerwijderen