woensdag 19 januari 2011

2 Winterkaarten

Deze week bij kaartenmakers op Yahoo is de beurt aan Tineke om de weekopdracht te verzorgen. Zij koos voor deze sketch, maar ze zei er eerlijk bij dat ze hem uit een scrappakket had en dat hij door Tiets is gemaakt. Maakt voor mij niet uit, ik vind hem gewoon leuk! Bij de sketch zei Tineke wel dat ze graag een winterkaart ermee gemaakt wilde zien.

Dus ik aan de slag met het mooie winterpapier van Bo Bunny. Plaatje van Elzybells ingekleurd met distress, glitter er op voor de sneeuw, bloem, tekst en klaar.
Maar... hij is helemaal niet geworden zoals ik in gedachte had, maar wat er aan veranderd moet worden weet ik echt niet, dus laat ik hem maar zo.

Omdat de eerste niet was wat ik er van hoopte, ben ik nog een keer met de sketch in de weer gegaan. De afbeelding en tekst is van een blokje, ik weet geen naam meer. Het papier is van Websters Pages. Verder bloemen, parelpins, plakparels en wat kant en deze kaart is helemaal naar mijn zin.

Nu lekker weer aan de knutsel met weer heel andere kaarten... leuk die afwisseling!

Lieve groetjes,

11 opmerkingen:

  1. heel verschillend zijn ze, maar alletwee prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2 mooie kaartjes, maar de 2e vind ik echt helemaal superssss. Gaaf plaatje, enne.....mooi papier.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn 2 mooie kaarten geworden. Mijn voorkeur gaat ook uit naar je 2e kaart, misschien wel omdat die zo lekker vintage is en de kleuren wat zachter overkomen. Anders zou ik het ook niet weten want leuk zijn ze allebei.

    Groetjes Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn allebei goed gelukt hoor. De tweede is wel een toppertje, zo mooi de kleuren en de afbeelding.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wunder,wunderschön liebe Annemick......was für zwei tolle Karten. Du hast den Sketch,der mir sehr gut gefällt perfekt und ganz ausgezeichnet umgesetzt. Mir gefallen beide Karten sehr,sehr gut und ich könnte nicht sagen welche schöner ist.

    Wünsche dir noch einen schönen Abend,einen ganz lieben Gruß von Andrea

    PS: Ganz lieben Dank für deine immer so lieben Kommentare auf meinem Blog, ich freue mich jedesmal wirklich sehr.......schicke dir mal ganz knuddelige Grüße....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het zij 2 hele leuke kaarten.De 1ste is ook heel goed hoor, mis er niks aan.
    De 2de is mooi doordat het een vintage is.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hi Annemiek, leuke kaartjes, allebei, maar ik moet zeggen dat de 2e me het meeste raakt. Na een kritische blik denk ik dat de stempel bij de 1e kaart te groot is t.o.v. de andere vlakjes, bij de 2e kaart is die verhouding mooier. Misschien is dat wat je ziet aan je kaart.....overigens is het wel gewoon een HELE LEUKE kaart hoor!! {ik ben maar zo brutaal om antwoord te geven op je vraag, hopelijk vind je het niet erg}
    knuff
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leukerds, vooral de onderste!

    groetjes Elma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooie winterkaartjes, ik weet niet wat je mist aan de bovenste kaart, ik vind het mooi zo.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen