dinsdag 18 januari 2011

2 blanco kaartenMisschien zijn er meer onder jullie die hetzelfde hebben als ik: een map in de computer waar ik alle mooie en leuke ideetjes instop die ik op internet en tijdens het bloggen tegenkom. Als ik weer eens zin heb om iets te knutselen en ik weet niet precies wat, dan open ik die map en vaak kom ik wel iets tegen waar ik dan mee aan de slag ga. Maar het gebeurt ook wel eens dat ik er niet uitkom of me weer zo zit te vergapen aan al het moois dat ik uren verder ben en nog niets heb gedaan!!!
Maar goed, toen ik gisteren het voorbeeld van deze kaarten weer eens tegen kwam in die map, had ik gelijk zoiets van: die gaat het nu worden! En ik wil toch vaker gaan proberen twee kaarten van dezelfde opzet te maken, dus heb ik dat nu weer gedaan.
De achtergrond van de groene kaart is van Basic Grey in combinatie met craft. Bij de onderste kaart heb ik papier en cardstock en lint van Stampin Up! gebruikt. De beide stempels zijn van de Stempelwinkel.
De achtergrondtekst is van My Paper World. Kleuren van distressinkt: Frayed Burlap en Wild Honey.

Bedankt weer voor het langskomen, fijne dag gewenst.9 opmerkingen:

 1. prachtig en super stijlvol zijn deze kaartjes, en wat is die vaas schitterend, heb me helemaal zitten vergapen, knap hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  Ik heb verschillende mappen, 1 met plaatjes van mooie kaarten op volgorde van het stempelmerk, en een ander waar ik kaarten in bewaar met gelijk de techniek erbij.
  Is handig, en ben nu zelf bezig van elke techniek een ATC-formaat kaartje te maken, met achterop de beschrijving. Dus zodra ik een nieuwe techniek "ontdek" of voor het eerst doe, dan maak ik er een kaart me, maar ook direct een ATC techniek kaartje. Werkt voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhhhhhh deze vind ik echt GE-WEL-DIG gaaf!! Echte bjoeties ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee van kaart Annemiek, ze zien er prachtig uit. Ik krijg alweer een beetje de kriebels om ook zoiets moois te maken.

  Groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liebe Annemick,deine Karten sind beide ganz wundervoll und gefallen mir sehr gut. Sehr schöne Farben und wundervolle Motive und Gestaltung!

  Einen ganz lieben Gruß von Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er weer super mooi uit.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtige kaarten!! groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaarten. ik heb ook 'zo'n map, daar heb ik die van jou ook gelijk ingezet. Altijd makkelijk als er even niets uit je handen komt.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen