maandag 4 oktober 2010

Workshop ontmoetingsdag

Er was gevraagd aan de deelneemsters van de ontmoetingsdag een naamkaartje te maken met het thema bloemen en dieren. Al weken lang wist ik dat, maar het kwam er maar niet van. Vrijdag moest het er echt van komen alhoewel ik toen nog niet wist wat ik wilde gaan maken, behalve de kleuren. Na wat gefröbel is dit er uiteindelijk uitgekomen. Ik heb een stukje craft genomen, gestempeld met zwarte swirls en daar wat lijnen langsgetrokken met mijn witte Derwent. Strass-steentjes aan de uiteindes van de swirl, vlinder op dezelfde manier gemaakt. Toen van een kwartrondje een cone gemaakt, lint en kant erlangs, bloemen, blaadjes en takjes erbij en opgeplakt.

Zaterdag kwam Joan Gevaert even langs om te kijken of alles goed ging en zij kreeg van Tineke gelijk de taak toebedeeld om (als buitenstaander) de naamkaartjes te beoordelen en de twee mooiste er uit te halen. Na een kwartiertje had ze haar beslissing genomen en die van mij bleek één van de twee winnaars te zijn!!! De andere is van Henriëtte, mijn knutselvriendin en introducé voor die dag! We wonnen allebei een tegoedbon voor een persoonlijke naamstempel van Scrapcorner, is me dat even gaaf!!!


Maar goed, ik had dus voor de ochtend van de ontmoetingsdag een workshop voorbereid: een labeldoosje. Het patroon had ik van een SOL bij Tiets, maar heb ik zelf weer aangepast. Deze eerste is gemaakt van het prachtige Tilda-papier met een afbeelding van internet. En ik heb een keer heel veel bloemen gebruikt, doe ik anders nooit zoveel, maar het resultaat is wel gaaf!


Ook op het label heb ik Tilda-papier gebruikt en daar een afbeelding opgeplakt die ik uitgeknipt heb van een van de achterkanten van het papier.


En ook de binnenkant van het doosje bekleed met Tilda-papier.

De afbeelding voor de liefhebbers...


Eén doosje vond ik toch wat weinig om te laten zien als voorbeeld en daarom toch vorige week nog maar een kerstuitvoering van het doosje gemaakt. Met mijn nieuwe papier van Bo Bunny, wat bloemen, blaadjes, takjes, plakparels en een strik. De afbeelding is een bijpassende sticker van Bo Bunny.

Ook op het label zit een bijpassende sticker bij de papierlijn.


En het doosje weer aan de binnenkant. De reacties van de dames waren erg leuk en positief en er is dan ook hard gewerkt. In de loop van de week zal ik de doosjes wel zien verschijnen op de mail van de Yahoogroep.

Lieve groetjes,

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijs. Wat een mooie creaties heb je gemaakt. Echt super.
  Vind je kaart, die je op het laatste moment hebt gemaakt ook erg mooi geworden. Zo met je witte Derwent potlood, lijnen erlangs gemaakt.
  Echt mooi.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt terecht gewonnen , Annemiek , met je naamplaatje. Erg mooi. En uitgekozen worden door Joan.......dat is natuurlijk helemaal geweldig ! En leuke WS had je voorbereid ; prachtig met Tilda-papier. En de kerst-variant is ook mooi. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Annemiek,

  wat een knap kaartje ség en mooie doosjes !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig is dit allemaal, en gefeliciteerd met je gewonnen prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. harstikke mooi, ik ben ook net bezig om die sol nog eeen keer te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een moois allemaal en met je naamkaart ben je een terechte winnaar ziet er prachtig uit.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je prijs Annemiek, het is dan ook een schattig naamkaartje geworden.
  En de rest van je creaties zijn stuk voor stuk TOP!!!

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi naamkaartje Annemiek.
  En wat een schitterende doosjes.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Annemiek Gefeliciteerd het naamkaartje is ook erg leuk,de rest ook trouwens.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen