woensdag 10 maart 2010

Mijn rug - update

Hoi allemaal,

Hier even een update over mijn rug. Vanmorgen had ik een afspraak met de arts van de pijnpoli in Sliedrecht. Echt een hele fijne man. Hij had ook niet lang nodig om de MRI te bekijken en me te onderzoeken. Te veel pijn en dus moet er behandeld worden! Wel wilde hij ook foto's van mijn nek hebben en die heb ik dus gelijk maar laten maken, ik was tenslotte toch in het ziekenhuis!!! En pas als hij die foto's heeft, besluit hij of er ook nog een MRI van mijn nek gemaakt moet worden. Dat is dus nog even afwachten.
Maar goed, de assistente maakte een afspraak bij de röntgen en één voor de behandeling. Kan ik a.s. dinsdag al geholpen worden!!! 's Morgens om 9 uur moet ik er zijn en na 2-3 uur mag ik weer naar huis. Mag alleen dan niet zelf rijden.

Er worden 3 naalden ingebracht en als ze goed zitten worden die een paar minuten onder stroom gezet. Klinkt heel eng en dat lijkt het mij dus ook. Zie er nu al erg tegenop, maar ja, ik weet waar ik het voor doe moet ik maar denken! De napijn kan een paar dagen tot een paar weken duren, dat is bij iedereen verschillend. Na een week of 3 zou ik iets van verbetering moeten gaan merken alsdus de arts. En volgens hem zou één behandeling ook afdoende moeten helpen, dat hopen we dus maar.

Lieve groetjes,

7 opmerkingen:

 1. hallo annemiek heel veel sterkte en beterschap groetjes corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel sterkte en beterschap ermee en laten we idd hopen dat het help voor je

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens je heel veel sterkte Annemiek.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop echt dat het helpt hoor! Heel veel sterkte en succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoop dat het helpt en wens je sterkte en beterschap.

  gr.louise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee Annemiek, wat een verhaal.
  Wel fijn dat er nu hopelijk wat verlichting van je pijn aan zit te komen.
  Sterkte met al die naalden!
  En een voorspoedig herstel.

  lieve groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen