maandag 25 mei 2009

Uit de Cards Only


Deze kaarten heb ik gemaakt nav een kaart in de laatste Cards Only. De eerste is een felicitatiekaart, maar die tekst is haast niet te zien omdat het ook in rose is gestempeld, in het echt is het beter te zien. Het papier is van PinkPaislee, bloemen van Prima. Het rose cardstock heb ik bewerkt met de Cuttlebug, lint is van de markt en de groene blaadjes heb ik van zo'n nepplant gehaald die niet meer wordt gebruikt.
These cards are made on example in Cards Only. The first one is a birthdaycard, but the sentiment is hard too see, because the ink is pink also. In real you can see it better. The paper is from PinkPaislee, flowers from Prima. I pulled the pink cardstock through the Cuttlebug, ribbon is from the market and I took the green leaves from a not-used-anymore fake-plant.
Groetjes,

8 opmerkingen:

 1. hihi leuk die nep blaadjes en een goed idee je kaarten zien er erg mooi mee uit en tja rose is ook wel mijn kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo heel stijlvol. Lekker een zoete kleur.
  Prachtig.

  Groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi. Lekker strak. Stempel is wel goed te zien hoor. Heb ff op de vergroting gekeken wat je bedoelde maar ik zie het wel goed hoor. Wanneer heb je de volgende beurs...??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart Annemiek en ik vind je blog erg leuk en ben dus volger geworden. Dus je ziet me vaker verschijnen. groetjes Paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk zeg en wat een leuke blog heb jij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What stunning cards so elegasnt and I adore the colour scheme
  Hugs Jacqui x

  BeantwoordenVerwijderen