woensdag 18 maart 2009

Hip geboortekaartje

Weer eens iets anders: een geboortekaartje in zwart en wit, met blauw. Vincents vriendje op de peuterspeelzaal heeft een broertje gekregen en daar is dit kaartje voor. Voor de sketch ben ik uitgegaan van de challenge van Penny Black van deze week. Het papier is van Studio Light, bloemen van Jolara, de afbeelding is van Forever Friends, met daaronder een scalloped oval in vilt. Kant en lint zijn van de markt.
Something else than usual: a newborncard in black and white, with blue. Vincents friend in pre-school has a new babybrother and there is this card for. For the sketch I used the challenge from Penny Black for this week. The paper is from Studio Light, flowers from Jolara, image from Forever Friends. Under the image I made a scalloped oval out of felt. Lace and ribbon from the market.

Dit was het weer voor vandaag...
This is it for today...

1 opmerking:

  1. Sorry dat ik even niet op je blog ben geweest!! Jij hebt weer heel veel leuke kaartjes gemaakt! Super!! Wat is het toch een heerlijke hobby he! Ik vind het ook erg leuk om deze hobby met je te delen! Hebben we nog meer om over te beppen ;-)
    Liefs, Alice

    BeantwoordenVerwijderen