dinsdag 28 april 2015

Heerlijke vakantie

Om iemand een aardigheidje mee te geven om tijdens de vakantie een lekkere kop koffie te kunnen halen of een ijsje, (of wat dan ook!) heb ik dit kaartje gemaakt.
Met de achtergrondstempel van SU! Work of Art gestempeld in Lost Lagoon en de SU! Petit Petals in Calypso Coral. Een mini-envelopje gemaakt met de SU! Envelope Punch Board en dat weer gemat op een stukje bijpassend Capypso Coral.
En dan wil je toch een leuke tekst erbij... lastig, maar ik bedacht me ineens dat ik ook de scrapwoorden van Stempelatelier nog had liggen.. en ja hoor,.. dus de twee losse woorden samen op een acrylblok en op het envelopje afgedrukt, Helemaal leuk, en dat vonden de ontvangers ook!

Lieve groetjes, Annemiek

vrijdag 17 april 2015

Groetjes

 Een lief, klein kaartje van 10x10. En ook weer in de kleuren van de maanduitdaging bij Inkerbell in geel en groen.
Ik heb de gele vlinder geponst met een pons van SU! en het gras/bloemen zijn van SU! Serene Silhouettes. De tekst is van de sheet Scrap - 18 geworden van Inkerbell.

Lieve groetjes, Annemiek

woensdag 8 april 2015

Uitnodiging

De maand april heeft als thema "Geel & Groen", bij Inkerbell. Dus ja, dan ga je als DT-lid daarmee aan de slag... Een moeilijk thema voor mij, want dat zijn nou net de kleuren waar ik het minste mee heb! Een hele uitdaging dus. Maar ik denk dat het uiteindelijk wel is gelukt.
Ik heb een witte kaart gesponst met Squeezed Lemonade en daarop met groen varentakken gestempeld (merk onbekend). Twee kleine vierkante kaartje genomen en eentje gesponst met Peeled Paint. Voor de andere heb ik op een stuk windowsheet de genoemde distresskleuren aangebracht en daar de tissue doorheen gehaald. Laten drogen en flink kreuken en dan opplakken met gesso.
De bladeren zijn van Chocolate Baroque.
De tekst uitnodiging is van Vertikale teksten, de ronde tekst van de sheet Verwenbonnen.

Lieve groetjes, Annemiek

vrijdag 3 april 2015

You Can Create It - maart

Oeps, beetje te laat, ben helemaal vergeten om mijn creatie van maart te laten zien. Het was de bedoeling dat dat op 1 april zou gebeuren. Nou ja, beter laat dan nooit! Bovenstaande materialen hebben we opgestuurd gekregen van Inge en daar kon iedereen dus mee aan de slag.

Op het Baked Brown Sugar cardstock heb ik met Hardwood gestempeld en daarna planken er van gesneden. Mini brads "schroefden" de staanders aan de liggers. Uit het Pistachio Pudding cardstock een rondje geponst, het stukje window sheet erachter en daarna gevuld met de vlinder en sequins (schud-dingen). Daar het cardstock Crisp Cantaloup achter. Op het groen heb ik gestempeld met de Serene Silhouettes en de tekst is van Crealies. Op het hek mijn favoriete bloemetjes Petit Petals en een takje (onbekend merk).
Het was weer een hele uitdaging om er iets van te maken, maar ik geloof wel dat het gelukt is.
Ben heel benieuwd wat voor pakketje er voor de maand april op de deurmat valt...

Lieve groetjes, Annemiek