maandag 2 maart 2015

Abraham

Mijn eerste bijdrage als DT-lid van Inkerbell Stamps is een blik wat ik versierd heb voor een Abraham. Weer eens wat anders dan anders om te geven en je kunt van alles in de blikken stoppen.
 


Omdat het voor een man is, heb ik het toch vrij strak gehouden. Op een lang stuk lichtblauw karton ben ik gaan sponsen met Brushed Corduroy, Peacock Feather, Faded Jeans en Tumbled Glass en dat heb ik daarna licht gesprayed met water. Toen dat droog was, en aantal teksten gebruikt van de sheet Oh nee! Een grijze haar van Inkerbell Stamps van het Stempelatelier in Dordrecht, en van dezelfde sheet tussen de teksten door een paar keer de 50 afgedrukt in kleur. Met de clearstempels van Artemio heb ik de swirls en stippen gestempeld en de swirls ingekleurd met Derwent 250-380-720.

Lieve groetjes, Annemiek

4 opmerkingen:

 1. Super origineel Miek, wat een gaaf kadootje om te geven.

  groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi lieve Annemiek, allereerst....veel te lang geleden he.....ik loop ook echt achter op alles zie ik! Wat fijn dat je lekker weer actief hier bent en we je mooie creaties kunnen zien! Gefeliciteerd met je plek in het DT van Inkerbell! supersss.....veel liefs en dikke X van mij( ook voor Tamara)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee voor een cadeautje - mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi blikje is het geworden...prachtig kleurverloop!
  Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen