vrijdag 27 februari 2015

Daar ben ik weer!

Bijna 2 jaar geleden plaatste ik mijn laatste post op blogger, maar ik ben er weer. En dat heeft alles te maken dat ik in het DT ben gekomen van Inkerbell. Ben supertrots dat ik daarvoor ben uitgekozen en dat ik met die mooie stempels aan de slag mag, en het jullie kan/mag laten zien. Nu gebruik ik hun stempels al jaren, dus ik weet hoe fijn ze werken. Het leuke is dat ze deze maand 6 jaar bestaan en ter gelegenheid daarvan zijn er 6 nieuwe stempelsheets uitgekomen! 

De afgelopen jaren heb ik niet stilgezeten, maar echt veel is er ook weer niet uit mijn handen gekomen door omstandigheden. Ik zal niet al mijn kaarten laten zien, dat is geen doen voor mij om te plaatsen en voor jullie niet om te kijken!
Wat ik wel wil laten zien is wat ik de afgelopen weken heb gemaakt: een prachtige deken/sprei voor op mijn eigen bed en een kleuterdekentje van restjes van mijn beide oma's. Het is heerlijk, rustgevend en ontspannend om te haken, dus ik ben/blijf er nog wel even mee bezig!
Ik ga nog even verder uitvogelen hoe blogger ook al weer werkt ;-), dus tot gauw weer!

Lieve groetjes, Annemiek

4 opmerkingen:

 1. Welkom weer wat zijn ze mooi deze gehaakte dekens heel knap groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor dat je weer gaat bloggen en gefeliciteerd dat je in het DT van Inkerbell stamps zit. Ben benieuwd wat je allemaal gaat maken.

  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha collega DT lid ! Wat knap van je, dat haken.. mooi ook, is weer helemaal in...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o, ja ik wilde nog zeggen, ook al ben je zo lang weg geweest van Blogger, ik ben wel trouwe volger gebleven LOL, ook al lees ik de posts via Feedly

  BeantwoordenVerwijderen