maandag 8 april 2013

Eet smakelijk!

Vorige week zag ik op het blog van SU-per challenges dat het thema deze keer is: "Eet smakelijk!" En het toeval wil dat ik net bezig was met kado'tjes voor een 3-tal lieve dames om op de beurs in Zeist te geven en daarom kon ik het niet eerder laten zien. Ze hebben het ontvangen en ik kan het dus nu op mijn blog plaatsen...
Vorige week heb ik ook weer sinaasappeljam gemaakt en ook een paar minipotjes gevuld. Eén daarvn heb ik in een transparant zakje gedaan en daar met nestabilities een rondje voor de bovenkant gesneden en dubbel gevouwen. Papier van SU, weet aleen de lijn niet meer. Ok het label is gemaakt met een SU stempel en vastgeknoopt met Calypso Corallint.

In deze gift-bag zit ook jam, en nog wat anders lekkers erbij en heb ik bewerkt met designpapier van SU, het lint is ook van SU, beide Island Indigo. Ik heb een papieren taartrondje bovenaan geplakt en daar overheen kant,net als onderaan. De bloemen weet ik het merk niet meer van. De vlinder is ook van Island Indigo en de stans is van Crealies. Ik heb de vlinder nog een keer uit kraft gestanst en door de midden geknipt in lengte en breedte en dat onder de blauwe vlinder geplakt. Ideetje van Caro, werkt heel leuk!

Hetzelfde zakje en inhoud als boven, maar heel anders bewerkt. Ik heb jute op wit basispapier geplakt omdat het anders niet stevig genoeg zou zijn voor het zakje. Daarna met diverse materialen afgewerkt in dezelfde tinten. De bloem is van Chocolate Baroque van de Bold Blooms, het blad is van Fresh Blooms.

Ik heb eens een keer een pot gekregen met ingrediënten om koekjes te maken, met het recept er aan gehangen. Ik vond dat zo leuk, dat ik het nu heb nagemaakt om een lieve vriendin voor haar verjaardag te geven. De achtergrond van het label en voor de deksel heb ik gemaakt met distress op glad papier, bestempeld met Chocolate Baroque Bold Blooms en platina embossing poeder. Ingekleurd met dezelfde kleurtjes distress als de achtergrond: Peeled Paint, Worn Lipstick en Faded Jeans. De tekst op het label is van het Stempelatelier.

Bovenkant en zijkant.

Voor de bovenkant heb ik dezelfde bloem gebruikt maar dan de kleinere maar en die zit op het sheet Fresh Blooms, het blad is weer van de Bold Blooms.

Met dit lekkers wil ik dus meedoen aan challenge #4 van SU-per Challenges.

Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog.

Groetjes,

6 opmerkingen:

 1. wat een leuke cadeautjes, lekker met zelfgemaakt jam.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig gemaakt Annemiek.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo leuke kadootjes heb je gemaakt.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk gedaan!! En bedankt voor het meedoen bij SU-per challenges! Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee die pot met recept. Het ziet er ook heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. MMM lekker lijk me deze jam van sinaasappels heb je recept voor mij lijk me zo lekker in me rolcake's te doen voor de zomerse lekkerenij xx tanja

  BeantwoordenVerwijderen