woensdag 29 augustus 2012

Geloof in jezelfAl weer een paar maanden geleden heb ik mezelf verwend met een paar mooie stempelsheets van het Stempelatelier, maar ik had ook nog niet echt tijd gehad om er iets mee te gaan doen. Voor mijn vakantie was ik wel aan deze kaarten begonne, maar afgelopen weekend heb ik ze pas afgemaakt.
Het cardstock voor beide kaarten is van Stampin Up, voor de bovenste kaart heb ik ook lint en brads van SU gebruikt en de achergrondstempel met swirls is van SU - Elements of Style.  Achter de tekst op de bovenste kaart zit een bloemenstempeltje (gestempeld met Versamark) van Technique Tuesday. De tekststempel is van de sheet "Geloof in jezelf" van het Stempelatelier.

De onderste kaart is met dezelfde sketch gemaakt, de achtergrond is met een 2e handsstempel gedaan, merk onbekend, de achtergrondtempel achter de tekst is van Inkadinkado, de vlinder is met een stans van Crealies met een bijpassende stempel, ontworpen door Miranda (Miraculous Art Stamps). De tekst is ook van het Stempelatelier "Ontmoeting met een Vlinder".

Lieve groetjes en een zonnige dag gewenst!!!

7 opmerkingen:

 1. Prachtig!
  Heel mooi gemaakt en prachtige tekststempels ook!
  Liefs,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten Annemiek.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoihoi, I'm back in blogland. Heb net je kaarten van toen ik op vakantie was zitten bewonderen. Super hoor.
  De kaarten die je er nu op hebt gezet zijn ook weer zo mooi. Mooie teksten heb je ook gebruikt.

  Groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie kaarten en pakkende teksten.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Annemiek, mooi weer en zeker prachtige teksten(die bij mij ...schaam....ook nog maagdelijk in de map zitten) liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kaartjes hoor Annemiek, prachtig
  gr
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen