vrijdag 13 juli 2012

Ik wens je...


Voor deze kaart heb ik de achtergrond zelf gemaakt door ditressinkt op een micasheet te doen, dat nat te spuiten en dan je kaart er door heen te halen. Goed laten drogen aan de lucht en intussen heb ik de bloem gestempeld van Chocolate Baroque,  Bold Blooms en met zilver embossingpoeder verhit. Inkleuren met de distresskleuren van de achtergrond en een waterpenseel. De kleuren drogen op dit papier (halfglad van Jen Compen) lichter op, maar ik vind het heel erg mooi. De afwerking is alleen een transparant wit lint en een paar plakpareltjes. De tekst is van Elke Verschooten.

Fijn weekend allemaal,

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Annemiek.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Annemiek,
  Omdat ik één van de 40 mensen ben die zo'n prachtig pakketje kreeg wil ik je bij deze mijn complimenten brengen. Ontzettend leuk gedaan! En nu ik via het kaartje je weblog opzoek, lees ik wat een enorme klus het is geweest. Super! Zelf maak ik ook graag jam, maar maakte nog nooit sin.jam, dus ben erg benieuwd hoe het smaakt.
  Maak je dat gewoon met geleisuiker, en weeg je het sap tot 1 kilo? Hoop dat ik wat van je hoor,dan ga ik het zeker proberen.Veel succes met je creatieve ideeen! Groet, Leni.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh dit is mooi geworden !!!!
  Is dit de kaart die u voor joke heeft gemaakt ???

  Liefs My

  BeantwoordenVerwijderen