maandag 26 december 2011

Distresskaarten

Deze kaarten heb ik een maand of 3 geleden al gemaakt voor de Kaartenmakersdag begin oktober. Er was me namelijk gevraagd om eens te laten zien hoe ik werk met distress en dan heb je dus ook voorbeelden nodig!

Voor deze kaart heb ik de spiegeltechniek gebruikt, erg leuk om te doen en dan zeker met deze fietsstempel van Hero Arts. De tekst is van Elke Verschooten.



Ook een rouwkaart kan met een andere kleur dan alleen in zwart-grijs-wit. Dat het gewaardeerd werd bleek al snel, want hij was gauw verkocht. De bloemenstempel is van Stampin Up! en de tekst is van de Stempelwinkel.



En de laatste is een echte jongenskaart. Die vind ik altijd lastig om te maken, maar met deze skateboarder, ook van Stampin Up!, heb je al snel een stoer kaart. De tekst is van het Stempelatelier.



Lieve groetjes weer,


8 opmerkingen:

  1. wat mooi zeg, gaaf het stempelen op deze manier. Liefs Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige creaties heel mooi
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Annemiek,
    Heel mooi gemaakt, het stempelwerk is ook zo mooi, heel apart.
    Gr. Tini

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Annemiek, ze zijn mooi geworden! Leuk he die spiegeltechniek? Hoop dat je ondanks alle 'donkere dagen' wel een fijne kerst hebt gehad met je familie. Lieve kerstgroet Miranda

    p.s bedankt voor je mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt mooi om ze weer te zien.

    Groetjes Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Annemiek , gave kaarten !! Jij kan echt goed overweg met de inkt.... Ik hoop dat je gezellige kerstdagen hebt gehad. Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hi Annemiek, alles goed?
    prachtige kaarten zeg, echt leuke technieken zo
    gr
    miranda

    BeantwoordenVerwijderen