donderdag 28 mei 2015

Ga met God

Voor dit 10x10 kaartje van craft papier heb ik een afdruk gemaakt van SU!'s, prachtige bloesemtak.
Lekker ingekleurd met potloden, ik mocht bij Heidi spelen met haar Karisma's, heerlijke potloden! Jammer dat ze niet meer verkrijgbaar zijn dus ik zal het met mijn Derwents moeten doen.
De tekst is van de sheet Hij zal je troosten van Inkerbell.
Een heel simpel kaartje, maar toch doet het wat...

Lieve groetjes, Annemiek

maandag 18 mei 2015

Niet te tellen

Een paar weken geleden heb ik deze kaart gemaakt, maar hier nog niet laten zien. Ik ben voor deze kaart geïnspireerd door een schilderij wat "De dans van het leven" heet. De tekst die ik op deze kaart heb gebruikt komt van de stempelsheet die hetzelfde heet! Geen toeval want de maakster van het schilderij en de ontwerpster van de sheet zijn dezelfde ;-)
De danseres is een ontwerp van Miranda Degenaars en heet "Dance".
Het rondje achter de danseres heb ik gemaakt door 2 kleuren distress op een rond acrylblok te doen, nat te spuiten en af te drukken. De randen heb ik geaccentueerd door er met en zwarte micropen lags te gaan. De danseres heb ik ingekleurd met Derwents.

Lieve grotjes, Annemiek

vrijdag 15 mei 2015

Super

Gisteren plaatste ik een stoere kaart voor een jongen die veel rondjes had gelopen om sponsorgeld op te halen. Zijn zus heeft dat ook gedaan en ook zij moest dan natuurlijk een mooie kaart van mij waar ik het geld ik had gedaan.
Deze grote meid is helemaal weg van vlinders, dus heb ik de Swallowtail van SU! met Versamark afgedrukt en clear-glitter-embos gebruikt. De binnenkant van de vlinder voorzichtig met een kwast natgemaakt en daar Brusho Gamboge in gestrooid. Toen dat goed droog was de droge korreltjes weggeveegd en de omgeving van de vlinder natgemaakt en daar Brusho Sea Green in gedaan.
De tekst is van de aanbieding sheets van Inkerbell, de scrapwoorden.

Lieve groetjes, Annemiek

donderdag 14 mei 2015

Kanjer

Voor een stoere jongen deze kaart gemaakt om het beloofde sponsorgeld te geven. Hij had heel veel rondjes gelopen voor het goede doel!
Achtergrond met Brusho (cobalt blue en leaf green) gemaakt en de stralen gemaakt met een masker van Dutch Doobadoo. De skater is van SU!, de grassen onbekend merk en de halfpipe heb ik zelf getekend. De tekst is van de sheets met scrapwoorden van Inkerbell, beide sheets zijn deze maand in de aanbieding!

Lieve groetjes, Annemiek

vrijdag 1 mei 2015

Dag aan dag...

Nieuwe maand, nieuwe uitdaging! De mei-maand bij Inkerbell staat voor bloemen en daar is natuurlijk een heleboel mee te doen. Ik heb voor deze kaart gekozen om de bloemen van het sheet Geloof in jezelf te gebruiken. En de tekst komt van de sheet Bijbelteksten.

Voor dit kaartje heb ik een correspondentiekaartje genomen en de randen met schilderstape afgeplakt zodat er een rechthoek ontstond. Daar heb ik brusho Cobalt Blue en Leaf Green ingestrooid en dat bespoten met water. Laten drogen, schilderstape verwijderd en de bloemenstempel met blauwe inkt afgedrukt. De bloemen daarna met chloor gebleekt en weer ingekleurd met witte derwent, steeltje even met groene derwent aangezet om ze te benadrukken, en de hartjes met geel.
Daarna de contouren met een blauwe micropen gevolgd. Tekst stempelen, kaartje matte op blauwen wit en weer een kaartje klaar!

Lieve groetjes Annemiek