zondag 29 maart 2015

De Heer zegent jou

Voor het DT van Inkerbell Stamps, heb ik nog een mooi kaartje gemaakt. Ik heb het vrij strak gehouden, zodat de tekst en bloem goed uit komen. De achtergrond is gestempeld met een stempeltje van Crealies, 1x inkten en 3x afdrukken, dan krijg je mooie kleurnuances. De bloem is van IO (Zenspirations), ingekleurd met TomBow-markers.
De prachtige tekst is van de sheet Wij bidden voor jou.

Lieve groetjes en een heel fijn weekend

Annemiek

zondag 15 maart 2015

Wees sterk

Weer een mooi kaartje met de stempels van de Inkerbell stempellijn van Stempelatelier. Deze keer heb ik de sheet Jij mag er zijn, gebruikt.
Het maandthema voor het DT van Inkerbell is paars en blauw, een hele mooie combinatie vind ik zelf. Voor de achtergrond heb ik eerst een paar strepen met gesso gemaakt en de tussenliggende lijnen gesponst met distress Tumbled glass, Milled Lavender, Faded Jeans en Dusty Concord. De gessostrepen beetje schoongeveegd met een babydoekje en de tekst stempelen. De duif gestempeld en ingekleurd met Derwent 670 en 700. Tot slot nog wat blauwe en paarse plakpareltjes in de hoeken.
Met deze kaart doe ik gelijk me met de wedstrijd bij Inkerbell omdat ze 6 jaar bestaan!

Lieve groetjes, Annemiek

maandag 2 maart 2015

Abraham

Mijn eerste bijdrage als DT-lid van Inkerbell Stamps is een blik wat ik versierd heb voor een Abraham. Weer eens wat anders dan anders om te geven en je kunt van alles in de blikken stoppen.
 


Omdat het voor een man is, heb ik het toch vrij strak gehouden. Op een lang stuk lichtblauw karton ben ik gaan sponsen met Brushed Corduroy, Peacock Feather, Faded Jeans en Tumbled Glass en dat heb ik daarna licht gesprayed met water. Toen dat droog was, en aantal teksten gebruikt van de sheet Oh nee! Een grijze haar van Inkerbell Stamps van het Stempelatelier in Dordrecht, en van dezelfde sheet tussen de teksten door een paar keer de 50 afgedrukt in kleur. Met de clearstempels van Artemio heb ik de swirls en stippen gestempeld en de swirls ingekleurd met Derwent 250-380-720.

Lieve groetjes, Annemiek

zondag 1 maart 2015

You Can Create It februari

Vandaag mag ik mijn kaartje laten zien wat ik gemaakt heb van het pakketje wat ik van Caro toegestuurd heb gekregen. Helemaal in de paarstinten, erg leuk!

Om het kaartje te maken ben ik even gaan rondneuzen op Pinterest, want eigen inspiratie heb ik op het moment niet. Ik heb aan het pakketje wat gaaslint, tekststempel van Crealies, zwart transparant lint, stempel van SU Serene Silhouettes en de SU vlinderpons toegevoegd en daarmee deze kaart gemaakt.
Wil je zien wat andere dames met hetzelfde pakketje hebben gemaakt, kijk dan eens op het blog van Caro, het is verrassend hoeveel verschilllende dingen er gemaakt zijn.

Lieve groetjes, Annemiek