maandag 12 november 2012

Live well...

Deze kaart is ook van een paar maanden terug, de achtergond is designpapier van Prima Maketing en dat heb ik gecombineerd met de kleuren zwart en craft. De achtergrondstempel op het craft is van Stamp Camp, ingekleurd met witte Derwent. De mandala is van Chocolate Baroque, de Waterlily Mandala. Ik ben echt dol op die lijn van CB! Zulke mooie bloemen/mandala's om in te kleuren en zoveel mogelijkheden! Ook deze is ingekleurd met Derwents. De tekststempel had ik geleend, dus ik weet geen merk.

Fijne dag allemaal en bedankt voor het langskomen!

zondag 11 november 2012

Footprints





Met de geleende tekststempel Footprints van Jet, heb ik een vijftal kaartjes gemaakt. Door telkens een iets andere lucht te sponsen met distressinkt en dan daarbij weer ander designpapier te gebruiken, krijg je toch verschillende kaartjes.

Lieve groetjes,

Eigen huisje...

De voorkant
De achterkant
De tuin
Al een paar maanden deed ik weinig tot niets op mijn blog door privé-omstandigheden. Net toen ik het weer aan het oppakken was kreeg ik een telefoontje van de woningbouwvereniging dat ze een huisje voor me hadden!!! Na anderhalf jaar bij mijn ouders inwonen met de kinderen was dat bericht natuurlijk zeer welkom! We zijn al druk bezig, maar de aannemer, stukadoor, elektricien en loodgieter lopen ook rond, want er moet best e.e.a. aan gebeuren voor ik er ik kan. De vorige bewoners hebben er 42 jaar gewoond en deden er niet veel aan.

Maar elk vrij uurtje ga ik nu naar het huis en dus kom ik weer niet tot bloggen! Maar dit is wel een goede reden dacht ik om even een poosje weer afwezig te zijn ;-)

Als ik een beetje gesetteled ben hoop ik weer eens bij veel blogs langs te gaan om te zien wat jullie voor moois hebben gemaakt de afgelopen maanden! Ik zal in ieder geval proberen om toch nog af en toe een kaartje te laten zien, want ik loop toch achter met laten zien...

Lieve groetjes,