donderdag 10 mei 2012

 Nog een paar kaartjes met de geleende stempels van mijn vriendin Jet. Omdat haar man vorige week jarig was vond ik het wel een leuk idee met haar stempels een kaartje te sturen, zeker omdat ze ook een boot hebben. Ik heb eerst de vuurtoren gestempeld en gemaskerd, daarna de achtergrond met distress gedaan en toen de boot gestempeld. Toen de rots van de vuurtoren nog wat groter getekend om hem houvast te geven op de bodem van de kaart. En daarna nog lekker alles met distress ingekleurd. En het hele kaartje is niet groter dan 10x10cm.
Omdat bij deze serie van matietieme stempels ok een hele leuke touwrand zit heb ik besloten de binnenkant ook een keer te bewerken. En op de voorkant van de kaart staat de voorste helft van de boot en binnenin dus de achterste helft.

 Ik was lekker bezig met de matitieme stempels en heb gelijk nog maar een 10x10cm kaartje gemaakt. Voor deze kaart heb ik eerst de meerpaal gestempeld en gemaskerd, daarna de achtergrond met distress en tot slot de zeester en het anker op het zand gelegd. Alle afbeeldingen ingekleurd met distress, behalve de zeester, die heb ik met wit derwent potlood ingekleurd.
En ook deze kaart weer de binnenkant bewerkt. De vuurtoren op de kant gestempeld en de lijnen met de hand getrokken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn kaarten te bekijken, ik heb ze in ieder geval met heel veel plezier gemaakt!

Lieve groetjes,

woensdag 9 mei 2012

Leef zoals een bloem

Ideetje uit een oude catalogus van Stampin Up, met een bloem van Hero Arts en een tekst van Elke Verschooten. De hortensia is gestempeld op een blad uit een schetsboek, daarna uitgescheurd en ingekleurd met distress. Een bijpassend stukje cardstock lekker helemaal opgepropt en verfrommeld en gescheurd, daarna een beetje glad gewreven en onder de hortensia geplakt. een steker van WOJ erdoor gestoken met een lintje eraan, stukje henneptouw om de kaart en tot slot hier en daar met wat lichtblauwe chalk over het craft cardstock geveegd.

Lieve groetjes, en een fijne dag,

Annemiek

maandag 7 mei 2012


Nog 2 kaarten van begin dit jaar n.a.v. een SOL bij de Kaartenmakers. De bovenste kaart is gemaakt met het prachtige papier van Maja Design en de tekst is van Stempelatelier.
De tweede kaart is gemaakt met een gekregen digiafdruk van Mo Manning, ingekleurd met distress en Stampin Up papier. Bij dit plaatje vond ik de telefooncharm wel heel erg leuk passen!

Fijne dag gewenst en bedankt voor het langskomen hier,

Annemiek

zondag 6 mei 2012

Een kaartje nog van begin dit jaar voor een jarige vriendin gemaakt. Papier is van SU, tekst van het Stempelatelier.

Groetjes, Annemiek