zondag 12 februari 2012

For YouBij de kaartenmakers is er elke week een weekopdracht en deze week was er een sketch. Ik heb vanmiddag tijd en inspiratie gevonden om een kaartje te maken. Het is een vriendschapskaartje geworden, want in deze tijd is Valentijn niet alleen maar meer voor (geheime) liefdes...
Het papier is van Autentique Papers, ik had er 3 losse velletjes van 6x6" van gekocht in oktober bij de Craftorij, maar tot nu toe niets mee gedaan. Ergens had ik wel spijt van maar nu ik er mee bezig ben valt het mee en is het leuk papier om mee te werken. Zo meteen nog maar een kaartje er mee maken...

Fijne zondag verder!
Lieve groetjes,

zaterdag 11 februari 2012

1 sketch, 4 kaarten
Voor deze kaarten heb ik geen tekststempel gebruikt, maar teksten van kaarten die ik ooit eens kreeg. Recyclen dus! De bovenste twee kaarten heb ik gemaakt met papier van Websters Pages, de onderste zijn van een blokje van Maja Design. Verder vrij simpel gehouden, zo gaat de aandacht naar de mooie teksten.

Fijne dag en bedankt voor het langskomen op mijn blog.

zondag 5 februari 2012

Card Patterns & Creations bij Gill

Vorige week kreeg ik de tip van een blog waar heel veel van de challenges per dag bij elkaar staan. En ik ben en blijf nou eenmaal dol op sketches, dus ik ben gelijk volger geworden. Als je ook van challenges houdt, kijk dan eens HIER.


Uit de lijst van gisteren heb ik twee challenges gecombineerd, bovenstaande sketch van Card Patterns,


en deze kleuruitdaging van Creations bij Gill. Ik ben dol op deze kleuren.


Het is dus een vrij strakke kaart geworden, maar ook dat vind ik mooi, ik maak ze zelfs vrij regelmatig tegenwoordig.

Fijne zondag verder!

Lieve groetjes,

woensdag 1 februari 2012

2 kaarten, 1 sketch
Zoals ik de laatste tijd wel vaker probeer te doen is twee kaarten te maken met 1 sketch. Deze twee zijn gemaakt met de laatste restjes van Maja Design papier, nu is het echt op, helaas. Van deze serie dan. de tekst op de bovenste kaart is van het Stempelatelier en de onderste is van de Stempelwinkel.
Fijne avond en bedankt weer voor het langskomen.