zondag 28 augustus 2011

Back to school

Afgelopen week zijn Tamara en Mathijs ook weer naar school gegaan, Tamara naar de 2e, Mathijs als brugger. Om ze dit jaar veel succes te wensen heb ik voor allebei een kaart gemaakt. Voor allebei heb ik dezelfde kleuren gebruikt, maar het zijn echt hele verschillende kaarten geworden. Kijk zelf maar...


Dit is de kaart voor Mathijs, ik heb als lichte basis een restje ruitjespapier van Melissa Frances, daarop heb ik gestempeld met de stempels van de Friends-serie van Art Journey, de wiskundestempels. In donkerbruin de stoere jongens gestempeld van dezelfde serie en daarna de pijl en de letters van chipboard met distress bewerkt, wat donkerder langs de randjes. 4 bronzen brads op de hoeken en 2 tekststickers van Bo Bunny.

Tamara's kaart heeft als basis lintjespapier, ook van Melissa Frances en de linkeerand heb ik voor haar hetzelfde bewekr als de kaart van Mathijs, namelijk gaatjes gemaakt met de Bind It All en die dan kapot maken met een schaar. Tamara is de laatste tijd meer op de romantische toer, dus heb ik de kaart daarop aangepast met pareltjes, kant en lint. Het donkerbruine papier is van SU!, net als de swirlstempel. De ticket is van internet, de tekst Friends is van dezelfde serie als ik voor Mathijs heb gebruikt. De grote chipboard paperclip ook met distressinkt gedaan en half in de pocket geschoven.

Onnodig denk ik, om te zeggen dat ze er allebei heel erg blij mee waren!!!

Lieve groetjes en een fijne zondag verder,
Annemiek


zaterdag 20 augustus 2011

Merry Christmas

Vorige week zag ik bij iemand van de Kaartenmakersgroep een foto geprint op canvas, heel mooi. Ik had zelf ook nog een paar mooie foto's en canvas, dus ik aan het printen, papier erbij gezocht, embellies en aan de slag... Komt die foto dus helemaal niet tot zijn recht! Ai, wat nu? van alles geprobeerd en uiteindelijk maar een kerstafbeelding van een vintage blok (heb geen naam meer) genomen en toen lukte het wel. van het papier kon ik ook geen naam vinden, helaas. Maar goed, mijn eerste kerstkaartje van dit jaar is een feit!

Lieve groetjes,vrijdag 19 augustus 2011

2 kaarten, 1 sketch

Ergens op internet zag ik een leuke kaart en die wilde heeft me aangezet tot deze twee kaarten. De eerste is gemaakt met papier van Maja Design, vlinder van hampton Art en tekst van het Stempelatelier.Voor de tweede kaart heb ik een restje rose met witte stippen gebruikt, de swirlstempel is van SU! "Elements of Style", gestempeld met Versamark, clear embos erop en toen het witte papier gedistresst met frayed Burlap. Vlinderdie van Crealies en labelponsen van SU!. Tekst is van een onbekend merk.
Bedankt voor alles leuke en lieve reacties die ik weer van jullie mag lezen, zo leuk iedere keer!
Lieve groetjes,

woensdag 17 augustus 2011

New Job

Voor een hele lieve vriendin die afgelopen maandag aan haar nieuwe baan is begonnen heb ik dit kaartje gemaakt. Vrij simpel eigenlijk, maar ik weet dat zij daar ook wel van houdt. In de donkerblauwe achtergrond heb ik ruitjes geembost door te scoren. Het kleine randje designpapier is van Maja Design.

Lieve groetjes,

zondag 14 augustus 2011

Thanks

Vorige week dit kaartje gemaakt voor iemand die iets naar me opstuurde waar ik heel erg blij mee was. Door tijdgebrek om een kaartje te maken heeft ze er wat langer op moeten wachten, maar beter laat dan nooit! Het idee voor deze kaart is uit de nieuwe SU! catalogus, het papier is van Maja Design van het kleine blokje.

Lieve groetjes,


zondag 7 augustus 2011

Vintage
Dit prachtige papier van Maja Design is bij mij helaas bijna op, maar er ligt al weer ander moois op me te wachten. Nog een paar kaartje afmaken met dit papier en dan zijn ook de restjes op. Soms heb je de basis van een kaart klaar, maar dan die afwerking nog... zo heb ik er dus nog een paar liggen. Deze kaart is wel gelukt in 1x. Het boogje met parels heb ik vorig jaar gekocht in Oostenrijk, wie wat bewaard heeft wat! Ook de afbeelding heb ik weer er bij gezet voor de liefhebbers.

Fijne zondag verder, lieve groetjes,

donderdag 4 augustus 2011

Ben ik weer!

Hehe, het is alweer een hele tijd geleden dat ik op mijn blog iets heb geplaatst hè! Ik heb het de afgelopen weken dan ook heel erg druk gehad. En daarbij kon ik ook niets plaatsen, maar daar schijnt half blogland last van gehad te hebben. Ook berichten achterlaten ging niet, sinds gisteren weer wel. Maar goed, ik ben nog lang niet bij met rondkijken op de blogs die ik volg, en reageren lukt dus al helemaal niet wegens tijdgebrek. Ik heb wel fantastische dingen gezien, heb hier en daar ook ideetjes opgeslagen in mijn mappen. Bedankt voor alle mooie dingen!
Toch heb ik niet helemaal stilgezeten de afgelopen weken op knutselgebied, ik zal even een paar dingen laten zien:

Deze kaart is gemaakt met het prachtige papier van SU! Elegant Soiree, ik ben bijna door mijn voorraad heen helaas. De fietsstempel is van Hero Arts.


Ook deze is met papier van SU! gemaakt, Springtime Vintage, ook zo heel mooi. Het stempeltje is van Magnolia, de charm van WOJ. De maat 10x10, erg leuk om te doen.

Nog een 10x10, maar dan een stoere uitgave! De stempel is ook van SU!, Extreme Skateboarder, helaas niet meer te koop. Afgewerkt met een paar brads enletters gestempeld met Vintage Alphabet van Hero Arts. Het jute lint is van de markt.
Lieve groetjes en tot gauw weer!
Annemiek