zaterdag 21 mei 2011

Dag aan dag



Het is haast uit mijn tenen gekomen, maar het is uiteindelijk toch gelukt om een kaartje te maken. Ik heb er de sketch van deze week van Cards & Things voor gebruikt. Het papier is van SU, de vlinderstempel van Hampton Art en de tekst van Inkerbell.


Wat was ik verrast door de vele, lieve reacties die ik op mijn vorige bericht kreeg, echt super. Ik kan jullie niet uitleggen hoeveel dat voor mij betekent, maar BEDANKT allemaal. Dikke kus daarvoor.


Verder wil ik ook iets leuks met jullie delen: ik heb een baan!!! Afgelopen donderdagavond werd ik gebeld dat ik ben aangenomen, maandag had ik een sollicitatiegesprek. Ik word baliemedewerkster bij de Gamma voor ongeveer 30 uur in de week. Ik ben er heel erg blij mee, want het is ook wel het soort werk wat ik leuk vind, contact met mensen, wat telefoonwerk en lichte administratie. En dat het in een bouwmarkt is vind ik ook heel erg leuk, want toen we ons huis in 2000 kochten hebben we 3 jaar verbouwd en daar heb ik ook heel erg hard aan meegewerkt. Ook wat dat betreft ben ik niet geheel onhandig, LOL. Mijn nieuwe baas zei donderdagavond al dat hij dat bij mij ook wel als pré ziet. Vanmiddag zou ik starten met de cursus die ik eerst moet doen voor ik echt de werkvloer op mag, maar de pc had kuren (ja, dat gebeurt ook daar!) en dus begin ik daar maandag mee. Ik heb er in ieder geval zin in. Als de cursus klaar is ga ik ook eerst nog wat uurtjes meedraaien op diverse afdelingen en dan pas ga ik echt ingewerkt worden bij de infobalie.


Heel fijn weekend gewenst, lieve groetjes,


Annemiek