maandag 21 maart 2011

Van harte


Bij Kaartenmakers hebben we ook een kwartaaluitdaging. Je krijgt dan een envelop met spulletjes en een sketch en daar moet je een kaart mee maken. Je mag zelf maximaal 2 dingen van jezelf toevoegen. Dat is soms nog best heel lastig want soms krijg je spullen die je zelf nooit zou kopen, maar dat is dan ook de uitdaging. Deze keer kreeg ik leuke spullen en een leuke sketch en dit is de kaart die ik er mee heb gemaakt. Het enige wat ik zelf heb toegevoegd is de tekst. Van wie de afbeelding is weet ik niet, maar ik heb hem ingekleurd met distress.

Lieve groetjes,

zondag 20 maart 2011

Blanco kaart

Vandaag de laatste dagsketch bij de Kaartenmakers en ik heb het een beetje in de vintage-stijl gehouden met dit prachtige papier van Maja Designs. Verder niet al te veel aan toegevoegd, zo gaat de aandacht naar het romantische plaatje.

Lieve groetjes,

zaterdag 19 maart 2011

Een dochter

Bij Kaartenmakers had Dorien een kaart gemaakt en het is de bedoeling dat die wat betreft de layout zoveel mogelijk wordt nagemaakt. Omdat er (als het goed) is één deze dagen bij één van de leden een dochter geboren gaat worden heb ik er gelijk maar een geboortekaarje van gemaakt! Afdrukje weet ik niet van wie dat is, ik heb het met een ruil gekregen, ingekleurd met Distress.

Lieve groetjes,

Ik wens jou een jaar


Vandaag weer een nieuwe sketch bij de Kaartenmakers, maar er is een extra uitdaging bij, omdat er geen afbeelding op de kaart mag. Dat zal voor een heel hoop van de leden niet meevallen en eerlijk gezegd vond ik het ook niet makkelijk. De kaart mist naar mijn gevoel iets. Dit is mijn uitwerking van de sketch geworden, papier en cardstock van SU, tekst van Inkerbell.

Fijne zonnige dag gewenst!
Lieve groetjes,

vrijdag 18 maart 2011

Even laten weten...


Eén van de feestelijkheden voor de 2e verjaardag van Kaartenmakers is de dagsketch. Vandaag, morgen en zondag krijgen de leden een sketch waar ze een dag de tijd voor hebben om er een kaart mee te maken. Elke dag worden er 3 gekozen en uit die 9 kaarten komt een winnaar en die krijgt een knutselpakketje.
Dit is de sketch die ik uitkoos voor vandaag. De fietsstempel van Hero Arts had ik op de KreaDoe (in november) al gekocht, maar nog niet gebruikt. De tekststempel kreeg ik voor mijn verjaardag en die is van Different Colors. Het papier is van SU.
Ben zelf heel tevreden met deze kaart.

Lieve groetjes,

Feestje

Morgen bestaat de groep Kaartenmakers van Yahoo 2 jaar, en we hebben dus feest dit weekend. Heel gezellig en druk, ik weet ook niet of het me lukt het bloggen bij te houden...
Maar goed, er was ook een feestketting georganiseerd en de bedoeling was dat je een kaart zou maken met een taart of cupcake erop. Dat was een hele lastige voor mij, want ik heb niet echt iets met taart of cupcakes, in het echt ook niet! Ik had dit afdrukje een keer gekregen, dus hij kwam mooi van pas en dit papier had ik voor mijn verjaardag gekregen, het is van Maja Design.
De ontvangster is er blij mee en daar ging het tenslotte om!

Lieve groetjes,

woensdag 16 maart 2011

Post-it note houder

Voor Tineke

Voor Dorien


Komend weekend bestaat Kaartenmakers 2 jaar en ik heb voor mijn medemoderators een post-it note houder gemaakt, allebei van SU cardstock en papier. Ze zijn aangekomen en ze zijn er blij mee. De onderste twee zijn voor een bestelling, ik moet er nog een paar maken.
Het patroon is via Caro, de link vind je HIER.

Lieve groetjes,

maandag 14 maart 2011

Groetjes

Dit kaartje kan ik nu laten zien, want het is aangekomen bij de ontvangster. Ik had een kleinigheidje in een envelop gedaan en daar moest natuurlijk nog even een kaartje bij. Het idee voor dit kaartje heb ik bij Elke gezien. Voor het eerst een 10x10cm kaartje gemaakt en hoewel de maat wennen is, vond ik het toch leuk om te doen. Er gaan er wel meer volgen hoor. Het cardstock is Pear Pizzazz en Rose Red van SU, stempel onbekend, tekst van Inkerbell. De stempel is ook ingekleurd met Pear Pizzazz en Rose Red en een waterbrush.

Lieve groetjes,

zaterdag 12 maart 2011

Chocola



Vorige week zondag had Ettie weer een SOL bij Cards & More, maar mijn binnendoosje paste niet helemaal, het deksel ging niet meer dicht. Pas gisteravond had ik tijd om een nieuw doosje te maken en het af te werken met scrappapier van Maja Design. Ik wilde het gelijk vullen, maar iemand bleek mijn voorraad chocola voor doosjes e.d. gevonden te hebben! Het is dus nu maar een zielig beetje wat in het doosje ligt.
De tekst is van Inkerbell, de chocosheet. Omdat de tekst vrij veel ruimte inneemt verder niet veel embellishments, de strikken nemen ook al aardig wat ruimte inbeslag.

Lieve groetjes,

vrijdag 11 maart 2011

God geeft jou...

Mijn moeder vroeg of ik een sterktekaart had voor iemand bij hun in de kerk die dinsdag aan borstkanker wordt geopereerd. Had ik niet kant-en-klaar liggen, dus mijn moeder heeft zelf papier (SU!) en stempel (Inkerbell) bij elkaar gezocht en ik heb hem gemaakt voor haar. Niet teveel erbij, want de tekst moet de aandacht hebben. Ze was er heel blij mee. Hopelijk de ontvangster ook...

Lieve groetjes,

woensdag 9 maart 2011

Derwent 2011 - 5

Vandaag al weer een nieuwe challenge bij Derwents. En hoe kan het ook anders, de uitdaging deze keer is: LENTE! Was het niet heerlijk de afgelopen dagen met de zon? Ik heb er dan ook lekker van genoten en 's midags lekker een paar keer een paar uurtjes in de tuin zitten zonnen, heerlijk! Dat is dan vandaag wel weer jammer met de regen en dikke wolken, de zon komt heus wel weer terug!
Maar goed een lentekaartje dus. Ik had dit afdrukje van Sarah Kay een keer gekregen en ik vond het wel heel toepasselijk bij de lente. De kleuren vond ik moeilijker in groen en geel, want ik heb niets met die kleuren, met geel al helemaal niet. Maar dit papier van de Action vond ik wel leuk. Ik heb een oude sketch van Mojo Monday gebruikt, de tekst is van Elzybells.
De kleuren van potloden die ik heb gebruikt staan onderaan de foto.

Dina heeft een hele leuke stempel beschikbaar gesteld als prijs, dus ga in ieder geval even langs het blog om te zien wat de andere DT-leden hebben gemaakt, maar het is nog veel leuker om weer mee te doen natuurlijk!

Lieve groetjes,

donderdag 3 maart 2011

Speciaal voor jou

Even een snel kaartje voor iemand die wel van heel strak houdt...
En ik moet zeggen dat het me steeds beter afgaat en dat ik het ook wel leuk ga vinden om zulke strakke kaarten te maken.

Lieve groetjes,

Cards & Things 68 meets Mojo 178



Toen ik de kleuruitdaging bij Cards & Things zag wist ik gelijk dat ik dit wel wilde proberen, wat een aparte combinatie. Maar ja, ik heb niet helemaal de juiste kleuren, mijn Rich Razzleberry is meer Perfect Plum geworden. Toch zijn deze kleuren ook naar mijn zin. Afbeelding van Internet die er perfect bijpast, wat wil je nog meer! Ja, een sketch, want daar ben ik nou eenmaal dol op, het geeft me een houvast, ben niet zo goed in het zelf verzinnen. Even zoeken en toen kwam ik de sketch van Mojo Monday 178 tegen, helemaal leuk en dus was daarna de kaart ook vrij snel klaar.

Bedankt weer voor het langskomen en de leuke reacties die ik iedere keer van jullie mag lezen! Ik wens jullie een hele fijne, zonnige dag, hier doet de zon heerlijk haar best tenminste.

Lieve groetjes,

woensdag 2 maart 2011

Hoe oud zou je zijn


Deze week mag ik de weekuitdaging verzorgen op Kaartenmakers en ik heb een sketch uitgezocht. Ik ben aan de slag gegaan met het Maja Design papier en een afbeelding van internet. Verder weer eens wat gedaan met mijn naaimachine en een stempel van het Stempelatelier.
Ook mijn bloemenmal weer eens gepakt van Marianne Designs, daar doe ik eigenlijk bijna nooit meer wat mee...

Lieve groetjes,

Gewonnen!!!

In februari bestond het Stempelatelier 2 jaar en daarom kon je een dubbele stempelsheet winnen als je een bestelling deed van 25 euro of meer in januari en februari. Ik had 4 sheets gekocht en was het al weer helemaal vergeten. Tot ik net de nieuwsbrief opende! Jeetje, is me dat even gaaf! Ik win zelden wat, maar nu ik win, doe ik het ook goed, want ik ben hier wel heel erg blij mee. Er is zoveel te maken met deze teksten.
Heidi en Michel, bedankt voor deze mooie prijs.

Lieve groetjes,