donderdag 31 december 2009

Fijne jaarwisseling!

May you achieve what you aspire and may all your dreams come true
Wish you a Happy New Year. Enjoy!!!

Alweer een jaar voorbij! Wat is er toch weer veel gebeurd. Minder leuke, maar ook hele leuke dingen. Eén daarvan is wel dat ik een nieuwe weg ingeslagen ben met mijn creativiteit op kaarten/knutselgebied. En daar weer een onderdeel van is dit blog en ik had nooit kunnen denken dat ik het zo leuk zou vinden. Alice, op deze manier wil ik je nog eens bedanken voor je stimulans om hier mee door te gaan. Dikke knuffel!!!

Ik vind het geweldig dat ik in bijna een jaar tijd zoveel volgers heb gekregen en dat mijn blog duizenden keren bezocht is, super. Ook jullie reacties op wat ik post lees ik trouw en doet me telkens weer goed.

Ik wens iedereen die dit leest heel veel liefde, geluk en gezondheid toe voor het nieuwe jaar, maar vooral ook heel veel creativiteit, zodat we elkaar kunnen laten genieten van de mooie dingen die we maken.


Dikke knuffel en lieve groetjes,

Blogcandy Doe@ding

Doeading gaat op 2 januari de webshop openen en omdat te vieren hebben ze een hele leuke candy. Wat het precies is blijft nog even een verrassing! Deze candy loopt t/m 15 januari 17.00 uur.

Groetjes,

maandag 21 december 2009

Ontsteking in mijn rug

Hoi allemaal,

Hier even een berichtje van mij. Afgelopen zaterdag heb ik een goede verkoop op de kerstmarkt gehad, het was erg gezellig. Gisteren moest ik dat "bekopen" met extra moeheid en pijn door de fibro, maar dat weet ik eigenlijk al van te voren. Maar in de loop van de dag werd de pijn steeds heviger en vannacht was echt een ramp. Vanmorgen kn ik mijn rechterbeen niet meer optillen en er op staan ging helemaal niet. Toch de huisarts maar gebeld en ik kon gelukkig terecht. Na onderzoek bleek dat ik een acute ontsteking in mijn rug heb tussen mijn laatste lendewervel en eerste heiligbeenwervel. En heel misschien zit er ook een hernia bij, maar dat kon de huisarts nu niet zien omdat ik teveel pijn heb. Eerst zorgen dat de ontsteking weggaat en daarvoor heb ik een ontstekingsremmer gekregen en een zware pijnstiller (na 2 tabletten ben ik nu al duf!). verder is het dus afwachten. Voor 2e kerstdag stond er een buffet hier in huis op de agenda voor onze families, maar op aanraden van de huisarts heb ik daarvoor iedereen afgebeld. Hij acht het niet raadzaam dat ik een dag ga staan koken. Jammer, maar helaas dus.

Ik ga nu ook snel weer liggen en hoop komende dagen af en toe even achter de pc te kunnen, maar veel doen zit er voorlopig even niet in.

Liefs, Annemiek

donderdag 17 december 2009

Het gaat nog even duren!

Gisteravond heeft Oswin mijn pc meegenomen om te laten nakijken, door onze neef die hem ook geïnstalleerd heeft. Blijkt er via MSN een megavirus is binnengekomen :-( Ze gaan dus nu proberen alles te herstellen, maar dat duurt even en dus krijg ik met Kerst pas mijn pc terug. Is me dat even schrikken!!! Ten eerste natuurlijk omdat dit virus blijkbaar door de virusscanner heen kon sluipen en ten tweede dat ik mijn computer zo lang moet missen!!!
Ik zit nu even op die van de kinderen, maar daar kan ik geen foto's opzetten enzo. Gelukkig kan ik wel jullie blogs lezen en bijhouden, anders zouden de afkickverschijnselen nog veel erger zijn!!! Het knutselen gaat gewoon door, en dus ga ik jullie na de Kerst overstelpen met foto's van dingen die ik heb gemaakt...

Lieve groetjes, Annemiek

dinsdag 15 december 2009

Weer even terug

Hoi allemaal,

Wat heerlijk om weer even op mijn blog te kunnen, dat lukte al een aantal dagen niet meer. Ik kreeg gewoon afkickverschijnselen! Mijn pc blijft zo vaak hangen dat het niet leuk meer is. Soms moet ik hem om de paar minuten opstarten :-(
Morgenavond wordt hij nagekeken en hopelijk hersteld. Ik durf geen foto's te uploaden op de pc, want dat gaat ook vaak fout. Maar misschien lukt het dit bericht te plaatsen voor hij er weer mee ophoudt... Ik ben nog wel aan de knutsel, kaarten laat ik dus later nog zien. Ik moet nog een paar kerstkaartjes en dan ga ik echt weer aan de gewone, ben ze een beetje zat aan het worden!

Lieve groetjes, Annemiek

maandag 7 december 2009

Verwend door de Sint

Wat vinden jullie van mijn hobbypakket? Ja, Sint heeft mij goed verwend afgelopen zaterdag! Het prachtige papier is van MME, met bijpassend cardstock, een supergroot acrylblok, een klein kerstblok van Websters Pages met bijpassend cardstock, heel veel lint, 4 kleuren distressinkt en (niet op de foto) een stapel enveloppen.
En dat was nog niet alles: ik kreeg ook 2 mooie kralen voor aan een Tedora-armband. De armband zelf "stuurt" Sint na, mijn maatje was niet meer op voorraad!

Ik probeer zo nog wat te gaan oefenen met de distressinkt, proberen ja, want ik kan haast niet zitten vanwege ontzettende lage rugpijn, gisteren heb ik ook al de hele dag op bed gelegen, ik kon haast niet staan of zitten, liggend hield ik het nog het beste uit :-(
Daarbij heeft mijn (nieuwe) pc vreselijke kuren, ben al de hele dag bezig om een paar berichtjes te plaatsen. Soms moet ik hem om de paar minuten opnieuw opstarten, want dan blijft ie weer eens hangen. En daar wordt ik niet vrolijk van, sterker nog, mijn sjaggie-gehalte stijgt dan met de minuut!!!

Maar deze staat er ook weer op! Bedankt weer voor het kijken en lezen, lieve groetjes,

Kerst

En nog een kaart van zaterdag. Dit papier is van Fancy Pants en Kaiser Craft, afbeelding van Shabby Chic, bloemen van Prima, kant, lint en jute van de markt.

Lieve groetjes,

Beterschap

Deze kaart heb ik zaterdag gemaakt. De kleuren komen niet echt mooi over, ik krijg de foto niet beter. Het papier is van Graphic 45, bloemen van Prima, afbeelding van internet en lint van de markt.

Groetjes,

zaterdag 5 december 2009

Sinterklaaskaart


Bij de Kaartenmakers had Ettie een Sinterklaasketting georganiseerd. Je kon je opgeven en dan kreeg je een naam van haar door aan wie je een kado'tje moest sturen. Dat kon papier, afdrukjes, lint, bloemetjes enz. zijn. En natuurlijk een Sinterklaaskaart met een gedicht. Opsturen zonder afzender en vandaag mocht iedereen raden van wie ze een pakje hadden gekregen. Zelf heb ik mooi Magnoliapapier, afdrukjes en lint gekregen van mijn naamgenootje Annemieke. Ik had het bij de 2e keer raden goed. Mijn pakje was naar Tineke gegaan en zij raadde het in 1x goed, herkende de vintagestijl die ik voor deze kaart had gebruikt. Het papier is van TPC Studio, afbeelding van internet, bloemen van Prima en lint van de markt.

Lieve groetjes,


Blanco kerstkaart


Jolanda heeft de sketch gemaakt van dit weekend voor de SOL bij Kaartenmakers en dit is wat ik ervan heb gemaakt. Bij Daring Cardmakers hebben ze een kleurchallenge deze week: sepia en dus doe ik ook aan die challenge mee, ik vind deze kleuren erg mooi.

Jolanda made the sketch this weekend for the SOL at Kaartenmakers and this is what I made with it. Daring Cardmakers has a colourchallenge this week: sepia and I join that challenge with this card. I really like this colours.

Lieve groetjes,

vrijdag 4 december 2009

De surprises van dit jaar


Voor het meisje wat Mathijs had getrokken heb ik een schoolbord gemaakt. Zij speelt graag schooltje en wil ook graag juf worden. Dit schoolbord kan ze echt gebruiken, want met een vochtig doekje veeg je zo het krijt weg.

De bovenste foto is de surprise voor Tamara's juf. Zij wilde graag kaarsen hebben en dus heb ik van 2 pringlesbussen 2 kaarsen gemaakt. In het deksel heb ik een klein gaatje gemaakt en daar het lontje van een waxine lichtje doorgedaan. Toen alles klaar was en de kado'tjes erin zaten heb ik met kaarsvet de deksels bedropen en hier en daar wat langs de bussen gedruppeld. Tot slot de lontjes iets op laten branden om het nog een beetje echter te laten lijken en klaar was ik voor dit jaar!
Het lukt ieder jaar weer, maar o, wat vind ik het een ramp om te doen ;-(

Lieve groetjes,

Nog een kerstkaart


Alice heeft deze mooie sketch gemaakt voor DWYT, ik vond hem leuk om te doen. Het papier is weer van We R Memorykeepers, het is nu echt bijna op! De afbeelding is van Whipper Snapper. Bij Shapes and More willen ze deze week een sneeuwpop op de kaarten zien en Stampchallenges vraagt om glitter en dat zit er genoeg op deze kaart!

Alice made this nice sketch for DWYT, it was fun to work with. Paper is again from We R Memorykeepers, it's almost finished now! The image is from Whipper Snapper. At Shapes and More they want to see snowman on the cards and Stampchallenges asks for glitter, and there's a lot on this card!

Lieve groetjes,


Happy Holidays


Deze kaart heb ik gisteren gemaakt met de sketch van WOJ. Het papier is van We R Memorykeepers, bloemen zijn van Prima, lint heb ik gekregen. Stamp with Fun en Creative Card Crew hebben allebei kerst als thema en dus kan ik met deze kaart ook aan die challenges meedoen.

Yesterday I made this card with the sketch from WOJ. The paper is from We R Memorykeepers, flowers are from Prima, ribbon was a gift. Stamp with Fun en Creative Card Crew both have Chistmas a this weeks theme, so I join both challenges with this card.


Lieve groetjes,

woensdag 2 december 2009

X-mas

En deze kaart heb ik gisteravond gemaakt bij Clubs. De SOL werd gehouden door Annemarie en het was al heel wat maanden geleden dat ik mee had gedaan. Op de één of andere manier lukte het steeds niet en ik houd er niet van om de SOL later te doen, juist het on-line is zo leuk! Het was dan ook weer genieten en ik ben niet ontevreden met het resultaat. Ik nu pas dat de charm scheef gegleden is met de foto maken ;-)
Het papier is van We R Memory Keepers, de afbeelding van Whipper Snapper, bloemen van Prima en het lint is op een beurs gekocht. De letters zijn van een plakvel wat ik in Oostenrijk kocht afgelopen zomer.

Lieve groetjes,

2 mannenkaarten2 stoere mannenkaarten in vintagestijl met een sketch van Papertake Weekly. Het papier is van Graphic 45, bloemen van Prima.

2 sturdy malcards in vintagestyle with a sketch from Papertake Weekly. The paper is from Graphic 45, flowers are from Prima.

Lieve groetjes,Kerst

Een kerstkaart in bruintinten, eens even heel wat anders dan anders. Maar dat is ook wat ze wilden zien bij A Spoon full of Sugar, geen traditionele kerstkleuren. Ook bij het nieuwe challengeblog Scrap Cards Challenge Blog hebben ze die uitdaging. Het blog gaat pas 1 januari van start, maar door nu aan deze uitdaging mee te doen, maak je kans om in het designteam te komen voor 2 maanden en wie wil dat nou niet?!

A chistmascard in shades of brown, quite something different, but that's what A Spoon full of Sugar wants to see in the cards this week, no traditional christmascolours. Scrap Cards Challenge Blog has the same theme, allthough they the blog starts 1 January. But when you join the challenge now, you'll make a chance to be a guest designer for two months! And who doesn't want that?!

Lieve groetjes,